A apărut Avantaje ediția de decembrie 2022

De Sărbători iubim parcă mai mult dulciurile… și la urma urmei ce-ar fi ele, sărbătorile, fără bogăția plăcerilor culinare oferite de cele mai bune prăjituri? De la tort la rulada dulce-acrișoară și de la biscuiții fragezi de casă la nelipsita turtă dulce…
Tradiționale ori moderne, cu asocieri îndrăznețe și arome neașteptate, colorate, delicate, fanteziste, savuroase, simple ori complicate, ornate cu multă ciocolată sau decorate special să ne lase gura apă, cu toate se întrec în a ne oferi delicii dulci și a contribui din plin la magia Sărbătorilor de iarnă. Iată de ce, DOSARUL SPECIAL al lunii decembrie este numai bun de ținut pentru colecție.

PSIHO

  • Foarte multe persoane singure aflate la o vârstă mai apropiată de 40 de ani se gândesc serios dacă vor rămâne toată viața singure… Și, când au posibilitatea de a începe o relație cu cineva căsătorit deja, se întreabă dacă merită sau nu să încerce.
  • Sărbătorile iernii: cadouri scumpe și nerealiste pentru copii.

HOROSCOPUL IERNII
Se apropie solstițiul de iarnă, cea mai lungă noapte a anului, iar astrologic vorbind, vom avea mare tensiune între Saturn și Uranus. Ești pregătit pentru marile schimbări pe care le va aduce această frământare astrală?

SĂNĂTATE

  • Boala inflamatorie intestinală este o afecțiune care afectează un număr din ce în ce mai mare de persoane și se poate instala la orice grupă de vârstă. Deși boala poate debuta încă din copilăria timpurie, cel mai frecvent apare între 15-30 de ani.
  • Mastectomia profilactică: mastectomia de reducere a riscurilor, cunoscută și sub denumirea de mastectomie profilactică, reprezintă extirparea chirurgicală a unuia sau a ambilor sâni, în vederea reducerii riscului de cancer mamar.
  • Micșorarea stomacului fără operație

EZOTERIC
Poate corpul să simtă prezența unui înger? Se pare că da. Sunt senzații ciudate pe care toți le experimentăm din când în când, doar că nu știm să le înțelegem.

BEAUTY

  • Tendințe în make-up în 2023
  • Ochi de pisică: Eyelinerul și-a creat o anumită reputație de „unealtă dificilă', însă nu este cazul să te panichezi pentru că nu este chiar atât de greu de folosit.

INTERVIURI
Pavel Bartoș
Ana Barton
Anca Serea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista