A apărut revista Avantaje ediția de ianuarie 2021

Este perioada împăcării cu noi înșine și a uitării celor neîmpăcați. Tot ce-a fost rău să rămână în urmă, tot ce-a fost bun păstrăm în suflet. Este luna în care devenim contabili ai propriilor sentimente. Adunăm și scădem și apoi tragem linie… dar niciodată, sub nicio formă nu analizăm rezultatul. Tragem linie și mergem mai departe învățând lecțiile destinului. Mai contează cum a fost anul care a trecut? Mai putem schimba ceva? Nu… Atunci, let it go!

Ediția de început de an vă aduce, poate cel mai impresionant DOSAR SPECIAL realizat de redacția AVANTAJE. Rugămintea noastră este să păstrați revista și să oferiți pentru lectură copiilor din familie, toate paginile Dosarului. Generațiile care vin TREBUIE să știe ADEVĂRUL. E de datoria noastră să le arătăm ce s-a întâmplat cu adevărat în istoria țării noastre.

CAROL I – Regele care a construit o țară. Crezul primului Rege al României a fost: „Totul pentru țară. Nimic pentru mine' și cu aceste vorbe a condus România vreme de aproape jumătate de secol, cea mai lungă domnie din istoria țării. El este cel de la care a pornit totul: statul modern, Familia Regală a României, prima constituție, moneda națională, comerțul, bursa de valori, independența și suveranitatea definitivă a țării, separația puterilor, căile ferate, educația universitară…

Superalimentele – Bio Sănătatea la îndemâna tuturor. Iarbă de grâu, alge marine, cătină albă, godji, quinoa, sare de Himalaya, apă şi ulei de cocos… Sunt ceea ce specialiștii în nutriție numesc „superalimente'. Produse destinate unui mod de viaţă sănătos, care nu au toxine și calorii, au o densitate micronutritivă ridicată și conțin o cantitate foarte mare de nutrienţi esenţiali.

Andreea Antonescu: „Ce este sănătos, nu este bun la gust'. Un interviu cu vedeta pe care o știm parcă dintotdeauna, un om normal și mai simplu decât a fost percepută.

Corpul și timpul. Există tinereșe după 50 de ani? Fără să vrem, asociem tinerețea cu vârsta. Chiar dacă susținem că tinerețea e o stare de spirit, o persoană tânără e una al cărui corp pare să nu aibă prea multe urme ale trecerii timpului. Și undeva, în mentalitatea generală, vârsta de 50 de ani e situată într-un echilibru fragil pe muchia timpului.

INTERVIU DENISE RIFAI: „Iubirea – cel mai frumos dar'. În fața camerelor de luat vederi nu-i plac ezitările, rigiditatea și regulile fixe iar când îți vorbește are ceva care îți dă încredere în tine. Un dialog cu Denise Rifai „copilul teribil' al talk-show-urilor despre o aventură teribilă, pe care puţine femei o trăiesc sau au îndrăzneala de a o trăi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri