A apărut revista Avantaje ediția de iulie 2022

A apărut revista Avantaje, ediția de iulie, iar cei ce se știu iubitori de animale ar face bine să citească pe îndelete DOSARUL SPECIAL pentru că animalele noastre dragi se pare că… ne vindecă de boli ale sufletului și ne alină suferințele trupului.

Animalele de companie sunt parte din viaţa noastră, adesea cea mai bună parte din viața acesteia. Câinii, pisicile, păsările, peștii, iepurii, caii și nu numai, sunt cele care ne oferă sprijin moral, ne elimină stresul și adeseori ne ajută să trecem peste perioadele dificile. Nu, nu vorbim de un leac universal, miraculos, dar este singurul tratament fără reacții adverse, fără contraindicații, fără pericole și cu 100 % succes în ameliorarea sau depășirea unor probleme de sănătate.

Interviul cu Raluca Feher te va pune pe gânduri. Cu un stil dur, care te izbește în plex, pentru ca apoi să te dezmierde cu sonorități de poezie, Raluca așază în cîrțile ei o oglindă în fața lumii, iar măștile cad una după cealaltă. Vedem reflectat în ea adevărul pe care nu ni-l spunem, decăzut de la singularitate și condamnat să fie divizat în „adevărul fiecăruia', iubirea pe care nu mai știm să o trăim, pentru că nu mai înțelegem „gramatica' emoțională: e defectivă de singular! „Trăim într-o lume dominată de modelul hollywoodian și percepția noastră asupra iubirii este complet deformată de această viziune' ne spune Raluca Feher în interviul oferit revistei Avantaje. O puteți contrazice?

Istoricul Lucian Boia știe de ce România este altfel. Cartea domniei sale „De ce este România altfel' (editura Humanitas, 2022), esteo carte despre o Românie comparată cu țările ei vecine, dar și cu țările vestice spre care mereu privim. O carte deloc flatantă pentru noi, ca popor, dar care s-a dovedit a fi una dintre cele mai cumpărate cărți de către români.

Lucian Boia spune fără nicio ezitare:„Problema zilei de mâine este foarte complicată. Ne îndreptăm rapid spre un nou tip de civilizație'.

Cum îți dai seama dacă te afli într-o relație toxică și ce poți face în acest caz? „Dacă simte cumva că vă pierde, persoana toxică din viața voastră este în stare de gesturi și promisiuni extreme, pentru a vă recuceri. Din păcate, toate acestea sunt doar un rol, pentru a se asigura că vă prinde din nou într-o capcană afectivă.'

Persoanele cu Tulburare de Personalitate Antisocială acționează exclusiv pentru câștig personal, ceea ce poate însemna exploatarea oamenilor din jurul lor, chiar dacă sunt considerați persoane dragi sau chiar familie. Acest lucru se poate manifesta prin manipulare, minciună, furt și alte practici dăunătoare împotriva partenerului, potrivit Clinicii Mayo. Aceste comportamente pot culmina cu un nivel ridicat de abuz în relațiile lor.

Citește mai multe în ediția de IULIE 2022.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Revista