63% dintre romance prefera inghetata in locul sexului

63% dintre romance prefera inghetata in locul sexului

inghetata sau sex?Fidel sloganului sau international de „World Pleasure Authority” (Autoritatea Mondiala in Placere), Magnum este direct interesat sa descopere placerile si dorintele oamenilor de pretutindeni. Astfel, anul acesta, specialistii Magnum au studiat cu atentie si placerile declarate de romani.

Studiul Magnum a fost realizat intr-o perioada de o luna, pe un esantion de 70.000 de femei si barbati din Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca. Studiul a fost realizat pe trei categorii de varsta: persoane pana in 21 de ani, intre 21 si 35 de ani si peste 35 de ani.

In timp ce femeile prefera inghetata, studiul Magnum releva faptul ca barbatii romani se declara adeptii sexului. 66% dintre acestia ar prefera o partida de amor in locul unei inghetate.

Cele mai multe iubitoare de inghetata se afla in Oradea, unde peste 80% dintre femei, indiferent de categoria de varsta, prefera acest desert unei partide de amor, la polul opus aflandu-se Iasiul, unde 87% dintre femei ar prefera sa faca sex decat sa manance o inghetata.

In schimb, potrivit studiului Magnum, barbatii din Iasi se pare ca nu le impartasesc in aceeasi masura interesul pentru sex. Numarul barbatilor din Iasi care declara ca prefera inghetata unei partide de amor este de doua ori mai mare decat al femeilor care marturisesc acelasi lucru.

Bucurestencele sunt printre cei mai mari fani ai inghetatei. Aproape 80 dintre femeile de peste 21 de ani declara ca prefera inghetata unei intalniri „fierbinti”. Fetele sub 21 de ani din Capitala se pare ca sunt mai putin „cuminti”, 30% dintre acestea sustinand ca ar alege partida de sex.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri