600 de voluntari au plantat peste 12.000 de copaci în doar câteva ore!

Pe 2 noiembrie, pe o vreme deloc prietenoasă, în județul Prahova, comuna Lipănești, aproximativ 600 de voluntari au înfruntat temperaturile joase și au pornit la drum din București, Constanța, Tulcea sau chiar Sibiu și li s-au alăturat jurnalistului/ bloggerul DaddyCool și soției sale Ana Novic pentru a da viață unui vis comun: acela de a ajuta țara să se bucure de un aer mai curat într-un viitor pe care toți îl speră mai bun.

De la mic, la mijlociu și mare, fiecare dintre voluntari s-a bucurat din plin de experiență, pe care mulți dintre ei au trăit-o pentru prima dată în viață. Iar entuziasmul a fost atât de mare, încât 12.000 de pomi au fost plantați în doar câteva ore, cu mult mai rapid decât era plănuit inițial.

A fost incredibilă mobilizarea oamenilor și pofta cu care au venit la plantat. Ne-am bucurat enorm să vedem de la copii de grădiniță, la școlari, adolescenți, părinți și chiar bunici care au venit să ne fie alături în tot acest demers minunat. Ei sunt #eroiiverzi de care are nevoie România zilelor noastre și suntem extrem de fericiți că prima acțiune majoră din cadrul proiectului #FeelGoodActGood, realizat în parteneriat cu brandul Klorane Bebe, s-a bucurat de așa de mult succes.

Mai mult, în loc să plantăm 10.000 de copaci, am plantat chiar 12.000. Pe lângă oameni obișnuiți, ne-au fost alături cântăreți, actori, bloggeri sau vloggeri foarte cunoscuți, urmăriți de comunități importante de oameni, de la sute de mii, la milioane de persoane care îi urmăresc. A însemnat enorm pentru noi faptul că Randi, Alexandra Stan, AMI, Mimi, Bianca Adam (Tequila), Valentin Luca, Bibi sau Carmen Negoiță au crezut în misiunea noastră și au simțit să împărtășească spre comunități faptul că sunt alături de noi la plantare. Avem toate motivele să mergem înainte și să sperăm la un viitor mai bun atât pentru noi, cât și pentru viitoarele generații.

Acum urmează să ne continuăm turneul național, prin intermediul căruia vom ajunge în 6 orașe din țară și vom învăța copiii din grădinițe și centre de plasament ce înseamnă dragostea pentru natură și de ce ar trebui să fim mai responsabili din acest punct de vedere, să colectăm selectiv, să reciclăm plasticul și să contribuim la un aer mai curat. Așadar, ne vedem curând în Constanța, Brașov, Iași, Timișoara, Sibiu și Cluj.' – DaddyCool.

Foto: Mihnea Ratte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri