600 de copii si parinti au alergat la o noua editie “Campionii sanatatii”

600 de copii si parinti au alergat la o noua editie “Campionii sanatatii”

Campionii Sanatatii - EmovereAsociatia EMOVERE si RO CLUB MARATON au organizat a treia intalnire a “campionilor sanatatii” in parcul Al. Ioan Cuza Bucuresti, sambata 16 aprilie 2011. Vremea a tinut cu “campionii”, parinti si copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani, care au alergat impreuna pe aleile din spatele statuii Al. Ioan Cuza. A fost un parc plin de veselie, copiii abia asteptand sa se intreaca pentru un plus de sanatate si parintii bucurandu-se de placerea de a face sport in aer liber cu familia.

Dupa ora 10:00, in parc mirosea a portocale de la “portia de energie” oferita cadou de PHILIPS viitorilor campioni, chiar inainte de a merge la start. Irinuca abia astepta sa dea primul premiu celor care se intorceau din cursa – mere sanatoase de la Valea Mare.

Traseele bine definite si “strajuite” de organizatori, membrii sau voluntarii celor doua asociatii EMOVERE si RO CLUB MARATON, isi asteptau primii concurenti – fetitele de 2 – 4 ani. Si a inceput bucuria alergarii in cuplu, parinte – copil, legati de mana cu o panglica de 1 m. Primii sositi s-au bucurat de aplauzele tuturor, iar urmatorii au avut parte de incurajari zgomotoase pana in ultima secunda.

Si au alergat pe rand fetite si baietei pana la cei de clasa a IV-a. Finalul intrecerilor a fost un inceput pentru unii dintre concurenti, adica bebelusii. Ei au savurat cursa din bratele parintelui sportiv si au promis ca se vor intoarce la intrecerile “Campionii sanatatii” si dupa ce invata sa se descurce singuri la alergat.

Fiecare familie a plecat acasa incantata, cu un premiu, caci “Campionii sanatatii” au din ce in ce mai multi prieteni: Primaria Sectorului 3 Bucuresti, PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net, DOVE, BikersTeam, LYSI, Cereal Bio, Editura Diana, Asociatia Bucharest Running Club, alaturi de Revistele BABY, Avantaje si Radio ITSY BITSY.

Asociatiile EMOVERE si RO CLUB MARATON multumesc tuturor celor care sustin mesajul de viata sanatoasa promovat de actiunile „Campionii sanatatii”.

EMOVERE este o asociatie de consiliere, educatie si suport emotional infiintata in anul 2007 de un grup de specialisti psihologi, medici, profesori, jurnalisti interesati de dezvoltarea sanatoasa a copilului si a familiei, de integrarea armonioasa a fiecarui individ in lumea inconjuratoare. Membrii EMOVERE se implica activ in definirea si implementarea in viata de zi cu zi a unor principii sanatoase de dezvoltare.

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania, care reuneste numerosi membri din 9 mari orase si reprezinta cu succes Romania la maratoane din toata lumea. Activitatea clubului include si antrenamente saptamanale in parcurile din Bucuresti: Al. Ioan Cuza, Herastrau si Tineretului. La aceste intalniri sunt impartasite informatii despre viata sanatoasa la orice varsta, despre stiinta practica a alergarii, despre respectul pentru corp si natura.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri