5 idei de vacanță pentru femeile singure

Singurătatea nu e o povară, nu e o corvoadă și nu e un blestem. Este un timp de reflecție și meditație. Este un timp al introspecției și redescoperirii iubirii de sine și al valorilor în care crezi. În cazul în care simți nevoia să te redescoperi, iată 5 idei de vacanță pentru femeile singure:

1.Relaxare la SPA

Cea mai bună variantă pentru a petrece o vacanţă singură şi a te răsfăţa este să mergi într-un centru de sănătate şi înfrumuseţare.

În momentul de faţă, piaţa din România, dar și din țările vecine, abundă în oferte care de care mai atrăgătoare.

Iar pentru a beneficia de tehnicile de relaxare şi înfrumuseţare, la cele mai bune preţuri, îţi recomandăm să urmăreşti site-urile de reduceri și oferte.

În cadrul acestor centre poţi să încerci mai multe tipuri de masaj: lomi-lomi, deep tissue, Vishy shower, masaj cu bambus, etc.

2. Comunitatea celor singuri

În România a fost dezvoltată o comunitate unde iubitorii de călătorii fără partener se pot asocia pentru a petrece vacanţele împreună.

Condiţia pentru a avea acces la toate programele acestei comunităţi este să nu ai o relaţie. Aici oamenii singuri pot desfăşura diverse activităţi şi lega prietenii frumoase.

3. Încearcă ceva extrem!

Dacă eşti o persoană sportivă, cu spirit de aventură, îţi recomandăm să încerci ceva extrem.

De exemplu, ai putea să zbori cu paraşuta, să cobori cu bicicleta pe munte, să escaladezi un pisc, sau să traversezi într-o canoe un râu din inima munţilor.

Dacă vrei să faci toate acestea şi să întâlneşti oameni pasionaţi de sporturi extreme, îţi indicăm să analizezi ofertele cluburilor şi taberelor de aventură pentru adulţi.

Pentru sporturile extreme, cei mai puţin experimentaţi vor beneficia de un mic training.

4. Călătorie iniţiatică

Singurătatea reprezintă un moment în care te poţi regăsi, reorganiza şi echilibra. Poţi folosi această etapă a vieţii tale pentru a înţelege mai bine ceea ce îţi doreşti şi unde să cauţi.

În acest sens, ai putea să mergi la seminarii de dezvoltare personală, de mai multe zile, sau în tabere cu tematică diversă pentru adulţi.

De exemplu, tabere de NLP (programare neuro lingvistică), fotografie, creativitate. În taberele de NPL vei putea învăţa tehnici de comunicare, dar şi cum să te descoperi pe tine şi pe cei din jurul tău.

Tot prin astfel de programe, vei putea să dobândeşti mai multe cunoştinte în domenii care te pasionează. De exemplu, ai putea învăţa să-ţi dezvolţi creativitatea într-un anumit domeniu, fie că este vorba de cel estetic, fie că este vorba unul culinar.

5. Mergi într-un pelerinaj

Studiile arată că spiritualitatea ocupă un loc important în viaţa românilor. În ultimii ani, au apărut tot mai multe centre de pelerinaj care organizează tururi atât la mânăstirile din România, cât şi la cele din străinătate. În pelerinaje, vei descoperi locuri minunate încărcate de spiritualitate, iar dacă credinţa ocupă un rol major în viaţa ta, cu siguranţă rugăciunile tale vor primi răspuns.

Tantra – Să faci dragoste cu inima, mintea şi trupul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber