5 dansuri pe care trebuie să le înveți


Pe lângă faptul că ne ajută să fim mai expresivi și să punem în valoare diferite trăiri, dansul este o bună modalitate de a socializa cu cei din jur, de a ne petrece timpul liber, dar și de a topi kilogramele în plus.

În ultima perioadă, femeile apelează tot mai mult la dansuri pentru a pierde kilogramele în plus, iar alegerea lor nu este deloc întâmplătoare. O oră intensă de dans nu numai că te va ajuta să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești, ci te va relaxa și îți va permite să scapi de stresul acumulat peste zi. Dacă timp de câțiva ani oamenii au fost interesați de dansurile de stradă, cu mișcări foarte active, în ultima perioadă, la nivel internațional, foarte multe persoane au vrut să învețe dansuri latino. Punând foarte mult accentul pe senzualitate și pe sentimente, dansurile latino sunt modalitatea perfectă pentru a aduce un plus de romantism în relația de cuplu, iar în același timp, acestea te pot ajuta să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești.

Fie că te pregătești pentru un eveniment important din viața ta, fie că doar vrei să fii într-o formă de zile mari și să îți consolidezi relația de cuplu, există 5 dansuri pe care trebuie să le înveți.

Urmărește materialul video pentru a vedea care sunt cele 5 dansuri pe care trebuie să le înveți și care îți vor aduce zâmbetul pe buze și te vor face să te simți plină de viață.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Tabăra de Dans Urban pentru tineri dansatori amatori cu abilități limitate

Fascinanta lume a tangoului argentinian, dansul care naște iubiri și pasiuni pe viață

20 de ani fără Prințesa Diana

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Video