Tabăra de Dans Urban pentru tineri dansatori amatori cu abilități limitate

Tabăra de Dans Urban

Tabăra de Dans Urban cu abilități limitate organizează casting joi, 24 august 2017, la ora 10, la UNEFS. Conoști pe cineva interesat?

Tabăra de Dans Urban

Tabăra de Dans Urban, un proiect din programul „București, Oraș Participativ'

Tabăra de Dans Urban se adresează tinerilor cu vârste între 13 și 40 de ani, amatori sau profesioniști, sau tinerilor pasionați de muzică și dans cu nevoi speciale din București. Se va desfășura în perioada 8 august – 15 noiembrie 2017, cu implicarea Asociației Clubul Sportiv Stop and Dance, a Asociației Sindrom Down București, Asociației  Down Plus, a Fundației Mână de Lucru și a Asociației Be a Butterfly.

Grupul selectat va include 20 de tineri, dintre care:

  • 12 persoane cu nevoi speciale deja identificate din cadrul asociatiilor partenere în proiect;
  • tineri  care cunosc, la nivel de amatori sau profesioniști, unul dintre stilurile de dans modern, sportiv, street dance și tango.

Pe durata proiectului, repetițiile vor avea loc în fiecare zi, în cadrul UNEFS. Dansatorii selectați vor beneficia de instrucția oferită de coregrafi și profesori din lumea dansului – latino, standard, tango si street dance.

Tabăra de Dans Urban

Cei 20 de artiști selectați vor participa la 4 flash-moburi derulate în spații publice în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. Pe 2 octombrie vor participa la spectacolul de la deschiderea anului universitar UNEFS.

Coordonatorii Taberei de Dans Urban sunt:

  • Gabriel Popescu, profesor universitar doctor la UNEFS, coordonator de programe artistice de masă, antrenor la lotul național de gimnastică aerobică, antrenorul echipelor representative ale UNEFS, lector în proiecte internaționale (Polonia, Franța, Spania);
  • coregraful Mihaela Zahiu, asistent universitar la UNEFS, viitor doctorand al instituției și antrenor de dans sportiv.

Tabăra de Dans Urban are la bază conceptul de Dans Urban Adaptat – mixul sustenabil de dansatori profesioniști și de tineri cu abilități limitate (dansatori speciali).

Pentru înregistrare, urmați linkurile:

Înregistrare Dansatori Profesioniști

Înregistrare Dansatori Speciali (cu abilități limitate)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie