Anca Serea, victima bullying-ului: “Eu eram tipa slabă sau un aparat de mers pe drum”

Bullying-ul nu este un fenomen recent apărut în România, ci este un comportament ce se manifestă de foarte mult timp, mai ales în mediul școlar. Prezentă la un eveniment ce își dorește găsirea unor soluții pentru a rezolva această problemă, Anca Serea a mărturisit că și ea a fost victima bullying-ului în copilărie.ui

Organizația Salvați Copiii a demarat astăzi o campanie, care se numește Opriţi bullying-ul sau desfiinţaţi recreaţiile!' și care își propune să atragă atenția asupra acestor probleme. Invitată la eveniment în calitate de părinte, Anca Serea a vorbit despre importanța găsirii unor metode pentru a stopa acest fenomen. În plus, vedeta a declarat că în copilărie a fost chiar ea victima unui astfel de comportament, glumele proaste pornind în special de la silueta ei.

“Eu nu rămâneam fără sandvișuri, eu eram de partea cealaltă. Eu eram tipa slabă sau un aparat de mers pe drum, așa cum sunt și acum. Cam așa se întâmpla în perioada noastră, acum mulți ani de zile. Eu am crescut într-un orășel de provincie și poate cifrele legate de bullying și de violență nu erau așa de mari, așa cum sunt astăzi în România.”, a spus Anca Serea.

În plus, vedeta a vorbit și despre un fenomen pe care l-a trăit recent, atunci când băiatul cel mare, David, i-a semnalat că la școală este agresat.

“Eu astăzi nu vorbesc în calitate de Anca Serea, în calitate de ambasador sau de persoană publică, ci sunt în fața dumneavoastră în calitate de părinte a 5 copii. Eu am acasă un copil de 16 ani, David, care și el este licean, la un colegiu de prestigiu și chiar săptămâna trecută mi-a semnalat un astfel de caz. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a spus că în baie, un alt băiat de clasa a XI-a a venit și l-a luat de gluga hanoracului și i-a spus că dacă nu îi aduce banii pentru biletele la balul bobocilor o să o pățească. Ce am făcut eu? Am mers și am vorbit cu copilul respectiv, cu profesorii și am încercat să îl scutesc de acest fenomen.”, a spus Anca Serea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Anca Serea.

Foto: facebook

Citește și:

Îl mai ții minte pe Nick, care cânta cu Delia în trupa N&D? Cum arătă astăzi cântărețul

Sharon Stone, surprinsă în costum de baie. Cum arată una dintre cele mai sexy actrițe la 59 de ani?

Aylin Cadîr a dat vestea cea mare. Actrița a născut în secret și a publicat prima fotografie cu băiețelul ei: „El e Amza'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete