Corina Chiriac a reușit să se lase de fumat cu ajutorul lui Dumnezeu

Corina Chiriac a fost o fumătoare înrăită zeci de ani. Microbul fumatului a prins-o în perioada facultății și a scăpat de el doar cu trei ani în urmă. Artista ajusese să fumeze undeva la un pachet jumătate pe zi.
Invitată în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, Corina Chiriac și-a povestit experiența sa cu țigările și cum a reușit să scape de acest viciu după atât amar de ani.

Dumnezeu a ajutat-o să se lase de fumat

De curând, artista a participat la un festival desfășurat în Eilat, Israel, care se ține pentru românii de acolo. Cântăreața a dezvăluit că a plecat spre Israel cu trei zile înaintea celorlalți colegi artiști, pentru că a ținut neapărat să ajungă la Sfântul Mormântul, loc de care o leagă niște amintiri frumoase. Cu această ocazie, Corina Chiriac a rememorat o altă vizită la Mormântul Sfânt, care a avut loc acum trei ani, în urma căreia a reușit să se lase de fumat.

A uitat să fumeze o zi întreagă

Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi? Am ajuns la Ierusalim. Am intrat acolo, am pus capul pe lespede. Am ieșit de acolo, din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță', le-a povestit artista Adelei Popescu și lui Cove, gazdele emisiunii „Vorbește lumea', potrivit cancan.ro.

Totodată, artista a subliniat că, deși a crezut dintotdeauna în Dumnezeu, momentul în care s-a lăsat de fumat fără să-și dea seama a fost momentul în care a știu că Dumnezeu chiar există.

Citeste si

Fotografie de colecție cu Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer

Corina Chiriac a mărturisit de ce nu s-a măritat niciodată, chiar dacă a fost cerută de soție: „Când eşti îndrăgostit devii tembel. Sper să nu mi se mai întâmple'

Foto: facebook Corina Chiriac

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete