4 produse din categoria IT pe care trebuie să le ai. Reduceri semnificative de Black Friday

Le folosim cu toți, ba chiar ne-au devenit indispensabile. Vorbim despre telefoane, tablete, laptopuri, camere foto. De Black Friday, aceste categorii de produse se găsesc la prețuri ce au fost supuse unor reduceri substanțiale.

produse electro-it black friday

Și pentru că nu mai e mult până la sărbători, îți sugerăm să-ți achiziționezi de pe acum produsele pe care le vei face cadou. Ar fi păcat să nu profiți de reducerile de Black Friday pe care le au magazinele de electro-IT. Iată ce produse ne-au atras nouă atenția:

Camere foto

camera foto nikon

Dacă ai nevoie de o cameră foto profesionistă, Yellow Store îți pune la dispoziție o cameră Nikon pe care o poți achiziționa la doar 1.399 lei, un preț cu 1.000 de lei mai mic decât prețul la care se comercializează în mod normal. Toate informațiile despre acest produs le găsești AICI. Grăbește-te! Produsul mai este disponibil la acest preț doar astăzi.

Tablete, laptopuri și telefoane

Ți-ar plăcea să-i pui soțului tău sub brad o tabletă sau un iPhone? Magazinul Citgrup îți pune la dispoziție produse recondiționate și second-hand de calitate foarte bună. Dacă le cumperi de pe acum, vei beneficia de reduceri semnificative, de până la 50%.

Prețul acestei tablete Apple iPad a suferit o reducere de 47%, astfel încât o poți achiziționa doar pe parcursul acestei săptămâni la prețul de 445 lei (+TVA). Prețul în afara perioadei Black Friday este 845 lei (+TVA). Detaliile tehnice despre produs le găsești AICI.

apple ipad

Vrei să-ți înlocuiești vechiul calculator cu un laptop? Noi îți propunem acest laptop Panasonic, pe care doar de Black Friday îl poți avea la un preț cu 38% mai mic decât prețul normal. Îl găsești AICI, la prețul de 481 de lei (+TVA).

laptop

Ce-ai zice de un iPhone performant? Nouă ne-a atras atenția telefonul Apple iPhone 4 alb, care, grație reducerii de 44%, poate fi achiziționat acum la 537 lei (+TVA) de la 966 de lei (+TVA). Vezi AICI produsul și comandă-l rapid! De Black Friday, stocurile sunt limitate.

iphone

Nu pierde oportunitățile disponibile de Black Friday și comandă-ți acum produsele IT de care ai nevoie, la prețuri semnificativ reduse.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse