3 cărți de citit iarna

fata care citeste

Laur de Evgheni Vodolaski

Laur, Evgheni Vodolazkin

O carte care te va citi ea pe tine, un pansament pentru suflet, o scriitură aparte care nu se devorează, se trăiește. Se citește molcom în tihnă și deplină cumpăneală. Secretul este să-ți deschizi sufletul și să lași cuvintele să te pătrundă. Îți va liniști apele învolburate ale sufletului, îți va cuminți ideile și-ți va ordona gândurile. Vei ceda și vei renunța la tot ce e balast în viața ta.
Fiecare cititor călător care va isprăvi cartea va afla răspunsuri la întrebări care au frământat omenirea de milenii. Nu-l vei găsi pe Dumnezeu în călătoria ta, dar vei afla puțin din taina lucrurilor celor-de-la-începuturile-vieții. Binele și răul, viața și moartea, iubirea și auto-vindecarea, slăbiciunile și harul divin… toate s-au aflat încă de la Facerea Lumii în noi. Dar le-am vândut pe-un ciur de mălai….
Laur
Autor: Evgheni Vodolazkin
Editura: Humanitas Fiction, colecția Raftul Denisei
Preț: 29,60 lei;

Sticletele de Donna Tartt

Sticletele, Donna Tartt

Teme actuale, dureroase, care au lăsat răni omenirii: terorismul, traficul cu opere de o valoare incomensurabilă, fragilitatea relațiilor dintre soți, familii destrămate, iată o lectură care te va pune în dificultate, dar care te va ține într-un ritm alert.
Personajul central este un adolescent de 13 ani care-și pierde mama într-o explozie dintr-un muzeu în centrul New York-ului. Dialogurile sunt vii, au profunzime, sunt captivante. Romanul Donnei Tartt a câștigat premiul Pulitzer pentru Ficţiune în 2014 și a fost tradus în peste 32 de țări.
Sticletele
Autor: Donna Tartt
Editura: Litera
Preț: 31,73 lei;

Viață după Viață de Kate Atkinson

Viață după viață, Kate Atkinson

O manieră de a scrie și de a povesti care te va năuci, un subiect interesant, deja-vu-ul pe care l-am experimentat cu toții dar pe care nu ni-l putem explica, iată punctul de pornire al romanului lui Kate Atkinson. Ce-ai face dacă ai avea șansa s-o iei de la capăt, încă o dată, și încă o dată?
Ursula se naște și renaște în februarie 1910, moare, se naște din nou, neuitând să învețe din greșeli, are personalități diferite, diverse stiluri de viață, face alegeri diametral opuse în fiecare nouă viață pe care o trăiește, repară, distruge, construiește și dărâmă. Iată o carte ușor de citit, dar greu de povestit, numai bună pentru serile friguroase de ianuarie.
Viață după viață
Autor: Kate Atkinson
Editura: Art
Preț: 21,75 lei;
De Florentina Mușat
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte