19 cadouri utile cu care nu vei da greș niciodată

19 cadouri utile cu care nu vei da greș niciodată

Cum alegi cadoul potrivit, când pare că toate ideile pe care le ai sunt nepotrivite? Pe lista cadourilor sigure', intră tot ce ține de tehnologie, accesorii pentru birou, îmbrăcăminte, călătorii, bucătărie gourmet – în general, tot ce poate fi considerat util, dacă prin util nu înțelegem o trusă de chei și șurubelnițe. Deși, dacă ne gândim mai bine…

Pe de altă parte, un dar bine ales e nu doar folositor, ci este cadoul potrivit pentru persoana potrivită. Un smartwatch este util și poate fi oferit la fel de bine unei femei sau unui bărbat, dar dacă persoana care îl va primi se îmbracă mereu elegant, ai grijă să alegi un ceas deștept' care poate trece oricând drept unul clasic. Oricât de puține lucruri am ști despre cineva, tot ne putem face o idee despre personalitatea și stilul său de viață, așa că nu ar trebui să fie prea complicat să alegem un cadou util, care are totuși o semnificație.

Dar gata cu teoria! Ți-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai bune idei de cadouri, pentru familie, prieteni, șefi și colegi. Alege ce îți place și ce crezi că le-ar plăcea și lor.

Cadouri pentru călătorii pasionați

Nu poți da greș cu o geantă de voiaj din piele naturală, o busolă elegantă, un album de călătorie, un sortiment de cafea sau o băutură tradițională dintr-o țară îndepărtată.

Cadouri pentru cine-i chef în bucătărie

Cei care s-au apucat serios de gătit ar putea aprecia accesoriile pentru grătar sau chiar o bijuterie care le amintește de pasiunea lor.

Cadouri pentru prietenii mereu ocupați

Decât să le atragi atenția că-și fac prea greu timp să vă vedeți, mai bine le cumperi o cămașă, o cravată sau un ceas (poate că au întâlniri des).

Cadouri pentru cei care ar schimba ceva'

Și nu prea știu de unde să înceapă. Dacă vorbim despre fumătorii adulți, de  exemplu, un cadou cu adevărat util ar putea fi IQOS, dispozitivul electronic care încălzește tutunul, nu îl arde, și astfel te scapă de grija fumului, scrumului și a mirosului deranjant.

Cadouri pentru dependenții de tehnologie

În funcție de buget, te poți orientă către un smartwatch, accesorii pentru smartphone, o pereche de căști bluetooth sau un aparat foto performant.

Cadouri extravagante, dar utile

Ochelarii de soare, eșarfele, mănușile din piele, accesoriile de birou care poartă semnătura unor designeri pot fi idei excelente, indiferent că vorbim despre femei sau bărbați.

(P) Material ealizat in colaborare cu IQOS.

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse