Zoe Petre a murit

zoe petre a murit

După ce zilele trecute a fost dusă la spital de urgență, fostul consilier prezidențial, Zoe Petre, s-a stins din viață în această dimineață.

Zoe Petre avea 77 de ani, iar zilele trecute a ajuns la spital, starea ei de sănătate fiind una gravă. Sursele medicale au declarat că aceasta a fost internată pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală, iar în această dimineață, Departamentul de Istorie antică, Arheologie, Istoria Artei a făcut publică vestea morții acesteia.

„În această dimineață a plecat dintre noi doamna Zoe Petre, Profesorul nostru admirat și iubit. Despre ceea ce a însemnat pentru noi, despre darurile spirituale pe care le-am primit de la ea ca studenți și colegi vom depune mărturie, cu recunoștință și emoție, întotdeauna. Sit Tibi Terra Levis”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook a instituției.

Zoe Petre a fost istoric, publicist și om politic român. Aceasta a fost consilier prezidențial pentru politică internă și externă în administrația Emil Constantinescu,  între anii 1996 – 2000. Înainte de a ocupa această funcție, Zoe Petre a fost decanul Facultății de Istorie a Universității din București.

Bianca Hriscu

Foto: hepta

Citește și:

Ai grijă când suni la aceste numere de telefon. Un singur apel te poate costa chiar și 150 de lei

Detalii terifiante despre accidentul feroviar de la Brănești! Mecanicul trenului nu a putut evita impactul: „Am frânat, dar a fost prea târziu…”

Caz cutremurător! Violată și însărcinată la numai 10 ani

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri