Zoe Petre a murit

După ce zilele trecute a fost dusă la spital de urgență, fostul consilier prezidențial, Zoe Petre, s-a stins din viață în această dimineață.

Zoe Petre avea 77 de ani, iar zilele trecute a ajuns la spital, starea ei de sănătate fiind una gravă. Sursele medicale au declarat că aceasta a fost internată pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală, iar în această dimineață, Departamentul de Istorie antică, Arheologie, Istoria Artei a făcut publică vestea morții acesteia.

“În această dimineață a plecat dintre noi doamna Zoe Petre, Profesorul nostru admirat și iubit. Despre ceea ce a însemnat pentru noi, despre darurile spirituale pe care le-am primit de la ea ca studenți și colegi vom depune mărturie, cu recunoștință și emoție, întotdeauna. Sit Tibi Terra Levis”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook a instituției.

Zoe Petre a fost istoric, publicist și om politic român. Aceasta a fost consilier prezidențial pentru politică internă și externă în administrația Emil Constantinescu,  între anii 1996 – 2000. Înainte de a ocupa această funcție, Zoe Petre a fost decanul Facultății de Istorie a Universității din București.

Foto: hepta

Citește și:

Ai grijă când suni la aceste numere de telefon. Un singur apel te poate costa chiar și 150 de lei

Detalii terifiante despre accidentul feroviar de la Brănești! Mecanicul trenului nu a putut evita impactul: „Am frânat, dar a fost prea târziu…'

Caz cutremurător! Violată și însărcinată la numai 10 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri