Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul în Anul Iepurelui. Ești în semnul Dragonului dacă te-ai născut în 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Cariera Dragonului, deși nu este ușoară anul acesta, cel puțin nu va pune probleme semnificative. Ei vor excela în cea mai mare parte a anului, iar când Dragonul se va confrunta cu ceva pe care nu-l poate rezolva singur, vor primi ajutoare care vor interveni și îl vor ajuta. Dincolo de acest secret, veniturile Dragonului vor fi constante, iar dacă ele vor crește în 2023, vor crește și cheltuielile Dragonului. Dragostea va fi destul de tulbure, pe de altă parte, pentru Dragon. Sunt mai predispuși să se simtă singuri, chiar și atunci când sunt într-o relație, de altfel fericită. De ce partenerul Dragonului nu pare să înțeleagă tot ce se întâmplă în sufletul lor? Din cauza aceluiași sentiment de izolare emoțională, Dragonii singuri nu vor intra într-o relație anul acesta. 2023 va fi un an care va testa rezistența Dragonului și îi va consolida încrederea în sine, ceea ce nu va fi ușor, dar va fi în cele din urmă necesar pentru un viitor mai bun.

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul. Dragoste și relații

Dacă Dragonul are noroc, 2023 va fi un an liniștit pentru viața lor amoroasă. Dacă nu, cu siguranță se va dovedi un an plin de turbulențe și, posibil, durere. Cu o energie negativă în sectorul intimității lor, Dragonul este foarte probabil să se simtă singur pe tot parcursul anului, indiferent de statutul lor relațional. Dragonii singuri vor întâmpina multe eșecuri și se vor confrunta cu un comportament incorect din partea potențialilor parteneri, și s-ar putea să se simtă mai puțin optimiști în ceea ce privește dragostea, la sfârșitul anului. Ei sunt încurajați să se bucure de propriile lor vieți și să practice manifestarea de genul „Sunt suficient', înainte de a încerca să intre într-o relație, pentru că modul în care se vor trata ei înșiși este în cele din urmă felul în care îi vor trata alții, fără excepție! Acei Dragoni care sunt deja într-un cuplu ar face bine să se roage pentru un an bun mai ales că există riscul să se întâmple mici schimbări între ei și partener. Amânați orice lucruri majore în 2023 – logodnele și sarcinile sunt cu siguranță descurajate în acest an. În plus, o relație semnificativă din viața ta va trece cel mai probabil printr-o serie de încercări și necazuri în acest an. Te rugăm să te gândești mai întâi la ce poți face tu mai bine în relația ta înainte de a arăta cu degetul către partener. Nu este un an ușor pentru dragoste, așa că ai mare grijă!

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul. Cariera

În anul 2023 cariera Dragonului va evolua într-o direcție pozitivă. Un suflu pozitiv va guverna acest aspect al vieții lor, ceea ce va însemna un mare ajutor ori de câte ori vor avea nevoie, de la superiori, colegi și chiar din locuri neașteptate precum familia, colegi sau cei dragi. Vor avea succes cei care își pun gândurile în ordine. În special, Dragonii care lucrează pentru ei înșiși pot găsi în partenerii lor un mare ajutor în acest an. În același timp, anul nu va fi lipsit de provocări și de eșecuri frecvente, dar, din fericire, niciodată permanente pentru Dragon. Ei vor trebui să fie rapizi și să se pregătească mereu pentru o surpriză neașteptată la locul de muncă – într-o zi ar putea lucra din confortul biroului, iar în următoarea ar putea fi trimiși în altă parte pentru a conduce deschiderea unei sucursale într-un mediu mult mai puțin prietenos. Dar nu vă temeți, așa cum am spus, nu este nimic unde nu vă puteți descurca. Gândiți-vă la provocări ca la oportunități de a reuși și a înțelege rolul cu care v-ați născut și veți încheia anul cu un sentiment serios de împlinire!

Dragonul poate răsufla uşurat în chestiuni financiare. Spre deosebire de dragoste, acest aspect al vieții lor va avea o dezvoltare pozitivă – deloc neglijabilă. Pe măsură ce munca merge bine, Dragonul își va vedea veniturile crescând, iar dacă primiți responsabilități noi și dificile, puteți paria că veți fi recompensat pentru munca în plus.

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news