Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele Anul Iepurelui. Ești în semnul Iepurelui dacă te-ai născut în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Este Anul Iepurelui ceea ce înseamnă că va fi un an caracterizat de multe fluctuații ale norocului, când maximele sunt foarte mari, dar minimele pot fi destul de devastatoare. Pe de o parte, există două stele de bun augur care vor veghea asupra Iepurelui în 2023, dar vor fi și câteva stele mai puțin norocoase în joc, în același timp. Sănătatea, banii, în special cheltuielile și siguranța casei sunt domeniile pe care Iepurele trebuie să le supravegheze cu atenție. Datorită unei șanse care o să apară, cariera Iepurelui ar trebui să cunoască un impuls fulminant cu ajutorul unui mentor. Chiar și așa, depinde de Iepure să păstreze o atitudine optimistă față de viață și muncă, fapt care îi va ajuta să navigheze prin ape tulburi și dificile cu multă răbdare. În zilele bune, optimismul lor va atrage atenția celor care se află în poziții de putere iar aceștia le vor întinde o mână de ajutor Iepurilor care s-ar putea dovedi decisivă pentru faima și câștigurile lor în următorii 12 ani. În orice caz, acesta ar trebui să fie un an plin de entuziasm, prosperitate și surprize – orice, dar nu plictisitor pentru Iepuri!

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele. Dragoste și relații

Deși apariția unei energii negative nu este, în general un aspect grozav pentru niciun domeniu al vieții, în 2023, Iepurele va fi protejat de u anumit scut în dragoste, ceea ce îi va ajuta să evite anumite evenimente nefericite. Totul va fi stabil și lin. Pentru Iepurii singuri, acesta este un an plin de potențiali parteneri, mulți dintre ei fie provin din grupul lor de prieteni existent, fie de la noi contacte la locul de muncă. Începerea unei noi relații poate oferi o surpriză plăcută pentru cât de bine se desfășoară ea și va fi o mare consolare pentru Iepuri în acest an tulbure. Pentru Iepurii care sunt deja într-o relație, mare grijă să păstrați o distanță politicoasă între dvs. și orice prieteni apropiați, deoarece partenerul dvs. este probabil să devină gelos pe aceste prietenii ciudate, care ar putea duce la certuri sau chiar la o despărțire. Indiferent de motiv, fiți atent la sentimentele și nevoile partenerului, deoarece ei sunt cei care vor rămâne alături de voi anul acesta dificil, chiar dacă nu sunt la fel de amuzanți și relaxați ca prietenii/amicii voștri, uneori. Prioritizează!

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele. Cariera

În 2023, Iepurii se vor bucura de o gamă mai mare de oportunități la locul de muncă, datorită atenției de bun augur a unei energii benefice. Ceea ce înseamnă că șansele neprevăzute vor apărea din senin, dar în niciun caz nu vor ateriza în poala Iepurelui gratuit. Este ca și cum ai primi biletul care îți permite să participi la o cursă sau la o competiție, dar dacă câștigi sau nu depinde în totalitate de tine și de munca ta. Rețineți, de asemenea, că, odată cu această vizibilitate mai mare, există o șansă mai mare ca alții să încerce să vă tragă în jos, sau chiar să vă înjunghie pe spate, așa că fiți vigilenți la locul de muncă. Recompensele financiare sunt, de asemenea, abundente! În plus, există oameni în poziții de putere care vă urmăresc acum sau vă urmăresc de câțiva ani, așa că nu ezitați să vorbiți dacă aveți idei noi strălucitoare care v-ar aduce șanse de avansare. Inițiativa este exact ceea ce caută acești superiori și ar putea duce la promovări surprinzătoare sau ar putea deschide noi posibilități pentru cariera ta. În general, Iepurii sunt încurajați să depună eforturi suplimentare în acest an și foarte probabil vor fi recompensați pentru asta!

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news