În ziua nunții, mireasa a îngenuncheat în fața unui mormânt. Invitații nu și-au putut stăpâni lacrimile

mireasa a îngenuncheat în fața unui mormânt

29 septembrie 2018 ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața cuplului britanic Jessica Padgett și Kendall Murphy. Ziua în care și-ar fi unit destinele. Cei doi s-au logodit în 2016 și urmau să se căsătorească anul acesta.

Fericitul eveniment n-a mai putut avea loc însă. Unul dintre cei doi protagoniști nu a mai putut onora cu prezența propria nuntă. Kendall a murit anul trecut într-un accident de mașină. Și, totuși, Jessica nu a vrut ca ziua în care ar fi trebuit să-și jure iubire în fața lui Dumnezeu să treacă fără să o marcheze în niciun fel.

Așa că, pe 29 septembrie, Jessica și-a îmbrăcat rochia de mireasă, și-a luat buchetul de floarea-soarelui și, împreună cu invitații, a mers să se căsătorească cu alesul inimii sale și să participe la o ședință foto excepțională. Părinții lui Kendall au adus cu ei o pereche de cizme de cowboy care i-au aparținut acestuia și pe care le purta mereu cu drag. Pe cizme, părinții lui Kendall au lipit un bilet pe care scria: “Îngerul tău păzitor îți va fi mereu alături. Te iubesc. Kendall”.

În ziua nunții, mireasa a îngenuncheat în fața unui mormânt. Imaginea i-a copleșit pe toți invitații

Ziua nunții s-a încheiat la mormântul bărbatului, în fața căruia Jessica a îngenuncheat. Așa cum era de așteptat, acele momente au fost copleșitoare nu doar pentru mireasă, ci pentru toți invitații.

Jessica a recunoscut că multă vreme s-a temut de ziua nunții, de emoțiile copleșitoare care aveau să dea năvală. Însă, oricât de mare i-ar fi fost durerea, nu regretă că a luat decizia de a-și organiza nunta chiar și în lipsa mirelui.

" Its hard when you miss someone. But, you know, if you miss them you were BLESSED. It means you had someone special in your life, someone worth missing."

Publicată de Loving Life Photography pe Vineri, 5 Octombrie 2018

Citeste si

I s-a interzis să participe la nunta singurului ei fiu, iar motivul este incredibil. Totul s-a întâmplat din dorința miresei!

Această tânără era atât de atașată de telefonul ei încât, atunci când a încetat din viață, tatăl ei i-a pus la cap o piatră funerară sub forma unui iPhone

Pentru că ușa apartamentului era închisă, un băiețel de 7 ani a vrut să iasă din casă sărind de la etajul 9. Cum a reușit să se salveze

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate