Această tânără era atât de atașată de telefonul ei încât, atunci când a încetat din viață, tatăl ei i-a pus la cap o piatră funerară sub forma unui iPhone

Industria pietrelor funerare începe să se dezvolte și pare să fie din ce în ce mai sofisticată. Crucile sau aripile de înger par să fie de domeniul trecutului. Acum, familia pune la căpătâiul răposatului obiectele de care acesta era cel mai atașat în timpul vieții.

Este și cazul unei tinere de 25 de ani din Rusia, decedată în condiții suspecte, al cărei tată a decis să-i construiască o piatră funerară cu design inedit. Despre tânăra pe nume Rita, unii știu că și-ar fi pierdut viața într-un accident, alții – că ar fi dispărut în timpul unei expediții pe munți. Și o a treia categorie de oameni vorbesc despre faptul că mormântul ar fi gol.

Piatra funerară sub forma unui iPhone a costat o avere

Oricum ar fi, cert este faptul că dispariția fetei a lăsat în sufletul tatălui ei un gol imens. În memoria ei, acesta a decis să-i ducă aproape de locul unde-și doarme locul de veci obiectul la care fata a ținut cel mai mult: iPhone-ul.

“iPhone”-ul din granit are 1,62 metri înălţime şi respectă în cele mai mici detalii aparatul de care tânără nu se despărţea nici măcar la toaletă.

Conform www.ladbible.com, giganticul iPhone ar fi costat peste 5.000 de euro. Partea din faţă a pietrei funerare o reprezită pe tânăra blondă zâmbind pe o alee din parcul central.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate