I s-a interzis să participe la nunta singurului ei fiu, iar motivul este incredibil. Totul s-a întâmplat din dorința miresei!

i s-a interzis să participe la nunta singurului ei fiu

Să își vadă fiul în fața altarului, fericit și împlinit alături de femeia pe care a ales-o să îi fie aproape o viață întreagă este visul oricărei mame. Această zi emoționantă s-a transformat într-un moment trist pentru o femeie căreia i s-a interzis să participe la nunta singurului ei fiu.

Dezamăgită de modul în care a fost tratată înainte de nunta fiului ei, o femeie a decis să își spună povestea în mediul online. Femeia a mărturisit că a fost foarte fericită în momentul în care fiul ei a anunțat-o că urmează să se căsătorească cu o tânără pe care a cunoscut-o la locul de muncă, chiar dacă a luat-o prin surprindere programarea nunții într-un interval foarte scurt de timp.

I s-a interzis să participe la nunta singurului ei fiu, iar motivul este incredibil

Imediat cum a aflat de nunta fiului ei, femeia nu a mai stat pe gânduri și a mers să își cumpere o rochie pentru marele eveniment. Aceasta a fost momentul în care lucrurile s-au schimbat total și în care certurile au început să fie tot mai dese. La baza conflictului a stat dorința miresei ca invitații să nu poarte în ziua nunții anumite culori, mai exact crem și alb. Rochia pe care femeia o cumpărase era crem, dar nuanța era destul de dificil de observat și asta pentru că imprimeul floral colorat în roz și gri era mult mai puternic.

Cu toate acestea, femeii i s-a spus că nu va putea purta rochia și că trebuie să își achiziționeze una nouă. În fiecare zi, fiul femeii o întreba dacă a reușit să își cumpere o rochie nouă, iar aceasta era obligată să îi spună de fiecare dată că va face acest lucru într-un timp cât mai scurt, potrivit mirror.co.uk.

Supărată că mama mirelui nu vrea să respecte această regulă, mireasa i-a trimis un mesaj acesteia în care i-a interzis să mai participe la nuntă. Decizia celei care urma să îi devină soție fiului ei a îndurerat-o pe femeie. Pentru că nu a știut cum să reacționeze, aceasta a povestit întâmplarea pe internet, acolo unde a primit mai multe sfaturi. Dacă în anumite mesaje femeia era îndemnată să nu se prezinte la nuntă, altele îi sugerau să treacă peste acest episod neplăcut și să participe la eveniment.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Această tânără era atât de atașată de telefonul ei încât, atunci când a încetat din viață, tatăl ei i-a pus la cap o piatră funerară sub forma unui iPhone

Acest bărbat a slăbit 150 kg mergând la cumpărături de 3 ori pe zi

A decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii: A fost ca o lovitură în față'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate