WRS, în vacanță cu iubitul. Primele imagini cu partenerul reprezentantului României la Eurovision 2022

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, se află în vacanță, în Spania, alături de iubitul lui. Primele imagini cu partenerul cântărețului.

WRS, artistul care a reprezentat România la Eurovision 2022, se află într-o vacanță romantică în Spania alături de iubitul său și a împărtășit cu fanii primele fotografii cu acesta. Fotografiile îi arată pe cei doi într-o atmosferă romantică, bucurându-se de soarele cald și de plajele frumoase ale Spaniei.

WRS a fost laudat pentru curajul de a-și arăta iubirea în public și pentru felul în care își trăiește viața cu autenticitate și încredere.

Fanii au fost încântați să vadă că WRS este fericit alături de partenerul său și i-au transmis cele mai sincere urări de bine și de iubire. Fotografiile sale alături de iubitul său din vacanța din Spania au demonstrat că iubirea nu cunoaște limite și că este important să ne acceptăm și să ne iubim așa cum suntem.

WRS-si-iubitulSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Iubitul său este o persoană foarte specială în viața sa și îl susține necondiționat în cariera sa muzicală și în toate proiectele sale. În general, WRS a fost foarte deschis și sincer în legătură cu relația sa și a transmis un mesaj pozitiv și inspirațional pentru toți cei care își caută dragostea sau care își doresc să fie acceptați așa cum sunt.

WRS sau Andrei Ursu, pe numele din buletin, a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la Eurovision 2022, a ajuns chiar până în finala concursului internațional de muzică. A avut mare succes cu piesa lui „Llamame’ mai ales în Spania.

Într-un interviu pentru EL Pais, el a declarat că ia în calcul varianta de a părăsi România și de a se muta acolo. Totodayă, el a vorbit despre viața lui intimă, a recunoscut că e într-o relație cu un băiat. „Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta', a spus el.

„În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului', a adăugat WRS.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete