Roxana Vancea s-a mutat cu copiii la țară. Soțul a rămas în București: „Așa ne-am propus să stăm”

Roxana Vancea s-a mutat cu copiii la țară, lângă Târgu Jiu, în zona ei natală. Într-un interviu pentru Click, vedeta a dezvăluit că a luat această decizie pentru micuții ei, pentru a evita căldura din București și pentru a se bucura de natura de la țară.

Alături de Milan și de băiatul soțului ei din altă relație, Roxana Vancea va locui pentru câteva luni departe de Capitală. Va fi departe și de soțul ei, Dragoș Paiu e nevoit să rămână în București, el e antrenor de fitness și are clienți.

Cu toate acestea, în weekenduri, familia se va revedea.

„Abia am ajuns la țară cu băieții. Nu mai plec de aici până în septembrie. Așa ne-am propus să stăm. Este răcoare și bine aici. În concediu am fost în Dubai, tocmai ce ne-am întors.

Nu mai mergem nicăieri vara aceasta. Dragoș nu este cu noi, el o să vină vineri. În timpul săptămânii este la sală, are clienți și nu poate fi lângă noi. Mi-am propus să merg cu picii peste tot, aici, în Vâlcea. Prin parcuri, pe la Băile Govora-Olănești și mai vedem noi', a declarat Roxana Vancea.

roxana-vancea-s-a-mutat-la-tara-cu-copiii-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Roxana Vancea, secretul său de mamă de băieți

Roxana Vancea se bucură din plin de statutul de mămică. Ea are doi băieți, pe Zian și pe Milan, băiatul soțului ei din altă relație. Fosta asistentă TV este riguroasă în ceea ce privește accesul copiilor la tehnologie, motiv pentru care caută numeroase alte activități care să-i distreze și în același timp să le atragă atenția.

Recent, Roxana Vancea a oferit câteva detalii despre modul în care își petrece timpul alături de micuți și cum reușesc să nu ajungă să se plictisească. O mare parte din timpul ei le este dedicat lui Zian și Milan, astfel că fanii ei îi lasă numeroase mesaje de apreciere, dar și mulțumiri pentru idei.

„Am adaptat locațiile și la cel mic, el fiind în marsupiu și putând să meargă peste tot. Cu Milan aleg tot felul de locații unde sunt lucruri care să îi placă, printre care avioane și tancuri. Mergem la Muzee Militare, la Dino Park, la Muzeul Aviației. În București există o mulțime de variante. Mai există Arsenal Park, unde se poate și dormi în câteva camere amenajate în interiorul unor tancuri. El a fost fascinat pentru că putea să conducă și să doarmă în tanc. Acolo am fost recent. De asemenea, există Dino Park la Râșnov, dar și la Hunedoara. La Râșnov am și rămas într-o seară, ei organizează din când în când o seară în care poți să dormi, în cort, printre dinozauri. Seara se făcea o drumeție cu felinarele, iar un ghid ne explică totul despre ei, a declarat Roxana Vancea pentru EGO.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete