Vrei distracţie la superlativ? Mergi în Bodrum!

Iubitoarele de soare şi de petreceri vin din toate colţurile lumii să testeze atmosfera mediteraneană şi să se bucure de cluburile de pe plajă presărate de-a lungul peninsulei Bodrum.

Pentru că atunci când vine vorba de beach baruri, eşti o răsfăţată în Bodrum şi e foarte greu să decizi unde să mergi, oferta este variată, de la cluburi clasice sau funky, la cele mai fabuloase locuri în care poţi mânca, bea şi dansa.

Amplasate în golfuri private sau lângă piscine luxoase, toate oferă distracţie până dimineaţa. Tot ce au în comun aceste locuri atât de diferite este că vei dori să revii candva.

Ca să-ţi uşurăm alegerea, iată o scurtă trecerea în revistă a celor mai celebre beach-baruri din Bodrum.

Billionaire Club, faimos pentru că atrage jet-setteri de pretutindeni, este „nou-venit“ pe riviera turcească, dar a devenit repede un hot spot în Bodrum.

Este cel de-al cincilea club Billionaire, după cele din Istanbul, Monaco, Marbella şi Sardinia. Cu o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi, o piscină de 700 de metri pătraţi şi cei mai faimoşi DJ din lume, distracţia este garantată!

Bobeach Bodrum, cel mai mare beach club din Bodrum, este situat în centrul staţiunii, la Milta Bodrum Marina.

Este imens, peste zece acri de teren, amenajaţi în stil Saint-Tropez, şi oferă tot luxul la care visezi: plajă privată, bar modern şi un restaurant elegant, unde te poţi relaxa după-amiază, înainte de a începe petrecerea.

Clubul de noapte adună la un loc o alura glamour, o atmosferă intimă, dar şi extravagantă. Bobeach este şi locul unde au loc vara concerte extraordinare, la Bobeach Arena.

După ce şi-au câştigat celebritatea în Istanbul, Otto şi Flamm au deschis un beach bar şi în Bodrum OttoFlamm, care are restaurant, bar, plajă privată, hotel şi club, all în one!

Meniurile sunt mediteraneene şi le poţi savura la restaurantul cu vedere la mare.

Cât priveşte distracţia şi dansul, Ottoflamm a invitat în această vară nume celebre precum MFO, Smoke, Shantel, Mulatu Astatke şi Ilhan Ersahin, dar şi DJ renumiţi în toată lumea.

Autor: Cătălina Alberti

Ofertă sejur Bodrum

Hotel Kefaluka 5* – de la 565 euro/pers., transport avion, transferuri, 7 nopţi cazare cu Ultra All Inclusive, asistenţă turistică. Europa Travel. Tel. 021 9407, www.europatravel.ro

Vezi şi Cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta