Vlad este la un pas să pună mâna pe cea mai importantă „piesă” din planul său de răzbunare!

În această seară, trecutul răscolește din nou planurile personajelor din VLAD. Fiul paznicului ucis în timpul jafului de la cazino are la rândul său o țintă.

Iar Leo și Tibi pornesc în căutarea unui element care ar putea decide întregul curs al răzbunării lui Vlad.

Deși are un plan bine pus la cale, este organizat, calculat și mișcă fiecare piesă din puzzle atunci când e nevoie, Vlad va fi surprins în această seară.

Vlad este la un pas să pună mâna pe cea mai importantă „piesă” din planul său de răzbunare!

Filip, fiul paznicului al cărui deces l-a trimis pe nedrept în închisoare. Cu arma îndreptată către mama și fratele lui Vlad, care este ținta lui Filip? Ce va face Vlad după ce va auzi împușcătura?

Tot în căutarea unei soluții pentru o veche problemă sunt și Leo și Tibi, care au un singur obiectiv: să găsească înregistrarea video din noaptea jafului de la cazino, noaptea în care a început totul.

Cursa se complică atunci când Tibi îl anunță pe Vlad de planul lui Leo. Cu gândul că se află la un pas distanță de a-și relua adevărata viață și cu dorința de a se întoarce acasă, la familia lui, Vlad pornește și el în căutarea imaginilor pe care speră să le găsească înaintea fostului său prieten.

Care dintre cei doi va pune mâna pe cea mai de preț „piesă” din planul de răzbunare a lui Vlad aflăm astăzi, de la 20:30, la PRO TV.

Diseară vedem ce descoperire face Vlad și cum acest adevăr îi întărește dorința de răzbunare împotriva Elizei.

La rândul lor, Delia și Cezar sunt puși în fața unei decizii dure, lucru care-l determină pe Cezar să spună că „a venit vremea ca Vlad să-și mai plătească din datorii!”.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Citește și: 

Anamaria Prodan preferă alimentația bio. „Eu iau alimente de la oamenii mei din piață’

Anamaria Prodan, detalii despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf: „Când toate ziarele scriau că am divorțat eu ..’

„Gospodar fără pereche” revine din 12 septembrie! Ce spune Anamaria Prodan Reghecampf despre gospodarii pe care i-a ales?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete