„Gospodar fără pereche” revine din 12 septembrie! Ce spune Anamaria Prodan Reghecampf despre gospodarii pe care i-a ales?

Anamaria Prodan Reghecampf

Joi, 12 septembrie, de la ora 21:30, Pro TV difuzează primul episod din Gospodar fără pereche, în care vor fi prezentați toți bărbații selectați de Anamaria și aflați în căutarea jumătății lor.

„După doi ani de Gospodar fără pereche încheiați cu două nunți, vă dați seama că am planuri mari și pentru gospodarii din noul sezon!”.

Anamaria Prodan Reghecampf a fost și în această vară ocupată să găsească o recoltă de gospodari căreia să nu-i poată rezista nicio tânără dornică să-și întemeieze o familie.

Nu-i ușor să găsești bărbați frumoși, muncitori, tineri și zvelți, care să-și dorească o familie, dar să fie și vrednici de una! Misiunea Anamariei nu a fost ușoară și a trebuit să fie atentă la absolut toate detaliile.

A trebuit să-i descoasă pe toți și să-și dea seama dacă intenția lor este reală și dacă merită să intre în competiție pentru câștigarea inimilor fetelor.

„Gospodar fără pereche” revine din 12 septembrie! Ce spune Anamaria Prodan Reghecampf despre gospodarii pe care i-a ales?

„La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele.

Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! O să-i cunoașteți pe 12 septembrie. Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei!

Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, gazda emisiunii.

Imediat după difuzarea ediției de prezentare a gospodarilor urmează perioada de înscrieri pentru doamnele și domnișoarele interesate de gospodarii aleși de Anamaria Prodan Reghecampf, care va fi și în cazul lor la fel de pretențioasă.

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

Citește și:

Alina-Maria de Roumanie, soția fostului Principe Nicolae, apariție de excepție la Câmpulung Film Fest

Adela Popescu s-a accidentat înainte de începerea noului sezon „Vorbește lumea” Ce a pățit vedeta?

Sezonul 2 VLAD, din 9 septembrie la Pro TV! Dinamica personajelor crește semnificativ, apar personaje noi și fiecare situație devine și mai complicată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete