Visezi să primești gratis o vilă sau un castel istoric? Guvernul italian ți le oferă cu o singură condiție

Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a obține gratis o vilă sau un castel istoric

Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a obține gratis o vilă sau un castel istoric

Dacă îți dorești o vilă sau un castel istoric în zona Italiei, trebuie să știi că acum le poți obține gratis, însă trebuie să îndeplinești o singură condiție.

Guvernul italian a demarat un proiect prin care oferă celor interesați 103 vile, mănăstiri şi castele istorice. Printre proprietățile importante care sunt puse la dispoziția celor interesați se numără și Castello di Blera din Lazio, aflat în apropierea Romei, dar şi Castello di Montefiore, care se află în regiunea Marche, potrivit adevarul.ro.

Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a obține gratis o vilă sau un castel istoric?

Cei care își doresc să intre în posesia unei vile sau a unui castel istoric în zona Italiei trebuie să pună la punct o strategie de dezvoltare a acestor proprietăți. Mai exact, cei interesați trebuie să gândească o modalitate prin care aceste proprietăți pot fi transformate în destinații turistice. Astfel, Guvernul Italian va acorda aceste construcții doar acelor persoane care vor prezenta un plan detaliat de renovare, menit să ajute turismul să se dezvolte. Mai mult, autoritățile nu au impus reguli cu privire la modul în care va fi transformat spațiul, important fiind doar numărul de vizitatori. Persoanele care vor prezenta proiecte interesante vor avea drept asupra proprietăților timp de 9 ani, cu posibilitate de a prelungi acest interval pentru încă 9 ani. Doar proiectele excepționale vor primi drept asupra proprietăților timp de 50 de ani.

Acest demers face parte din Planul Strategic de Turism al Italiei, care are ca principal obiectiv să atragă turiști în diferite zone ale țării, evitând astfel supraaglomerarea destinaţiilor populare , cum ar fi Veneţia.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Ce poți să-ți dorești mai mult? Țara în care angajații sunt plătiți să meargă cu bicicleta la muncă

Scandal fără precent înainte de semifinala „Românii au Talent. Un concurent a fost eliminat fără să fie anunţat: „Tu nu mai participi

Medicii au dat primele rezultate după autopsia lui Chris Cornell! Artistul a murit spânzurat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri