Medicii au dat primele rezultate după autopsia lui Chris Cornell! Artistul a murit spânzurat

După ce muzicianul Chris Cornel a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Detroit,în dimineața zilei de miercuri, autoritățile au început să facă o anchetă în privința morții sale subite. Cântărețul a fost găsit de un prieten de familie său cu o sfoară în jurul gâtului, semn că artistul s-a spânzurat imediat după concertul pe care l-a suținut în seara de miercuri.

Chris Cornel a fost găsit îmbrăcat chiar cu hainele cu care a susținut ultimul său concert, în jurul orei 00:05, ora locală, conform dailymail.co.uk. Soția cântărețului, Vicky Karayiannis, a vorbit cu el înainte de concert și a spus că artistul părea că era destul de bine și nu a dat niciun semn că s-ar fi confruntat cu vreo depresie sau că ar fi avut vreo intenție să se sinucidă. Ba mai mult decât atât, ea mai spus că soțul său s-a comportat perfect normal.

Autoritățile spun că Chris Cornell s-a sinucis

Medicii care au făcut autopsia cântărețului au conformat faptul că Chris Cornell s-a spânzurat.

Se pare că din ultimele cuvinte ale solistului Soundgarden se poate desprinde ideea că acesta a murit după aproximativ 60 de minute după ce a coborât de pe scenă. Cântărețul, în vârstă de 52 de ani, le-a spus fanilor că îi iubește înainte de părăsi scena pe care a susținut ultimul său concert. Mai mult, Chris Cornel le-a urat fanilor săi mult noroc, dar i-a mințit spunându-le că îl vor putea vedea din nou la următorul său concert care ar fi trebuit să aibă loc vineri seara, în Columbus, Ohio.

În jurul ore 23:25, solistul Soundgarden s-a dus la MGM Grad Hotel din Detroit, unde și-a pus capăt zilelor. Colegii săi de trupă au mai spus că acesta părea a fi chiar destul de fericit, pentru că și-a văzut fanii.

Autopsia artitului nu a fost încă finalizată, iar medicii au spus că îi vor face și teste toxicologice pentru a vedea dacă și consumul de droguri a avut o influență asupra morții sale subite, mai ales că cei care îl cunosc știau că obișnuia să mai consume astfel de substanțe uneori.

Iată imagini de la ultimul concert pe care l-a susținut Chris Cornel în Detroit!


Despre cariera Chris Cornell

Chris Cornell a fost unul dintre cei mai apreciați solişti rock din istorie și a fost votat de cititorii revistei Guitar drept „cel mai bun cântăreţ rock', conform libertatea.ro. De asemenea, Heavy Metals All-Time Top 100 Vocalists l-a situat pe locul 4 în acest top. Mai mult, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 9 în topul Celor mai buni solişti din toate timpurile.

Chris Cornell a fost unul dintre fondatorii trupei Soundgarden, care a câștigat mai multe premii Grammy. După despărțirea trupei Soundgarden, Chris Cornell a început un nou proiect care s-a bucurat de un mare succes și anume Audioslave. De asemenea, Chiris Cornell a avut și o carieră solo de mare succes, iar în ultimii ani a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți.Pentru a vedea mai multe imagini cu Chiris Cornel, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Chris Cornell a murit, la doar 52 de ani! Autoritățile presupun că solistul Audioslave s-ar fi sinucis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri