Violeta, fiica Andreei Marin, despre relația cu mama ei: „Este prietena mea. Suntem una și aceeași”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, a fost prezentă pe aceeași scenă alături de mama ei la Gala Atipic Beauty 2023 la Palatul Parlamentului. Tânăra a oferit primul ei interviu.

Fiica fostei prezentatoare a urcat pe scena alături de mama ei la Gala Atipic Beauty 2023, unde a ținut un discurs în limba engleză. Violeta a oferit și primul ei interviu singură, unde a dezvăluit că este voluntar la un centru de reabilitare pentru adolescenți.

„Mă bucur să fiu aici, mă bucur că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți. E o pasiunea de-ale mele și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. Trist… După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-au deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică, a declarat adolescenta pentru Antena Stars.

Datorită acestei experiențe, Violeta Bănică a mărturisit că a învățat ce înseamnă credința în viața unui om. De asemenea, fiica vedetei a recunoscut că are mai multe frici.

„E extraordinar ce poate face credința în viața unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea și mă bucur atât de tare că am descoperit această parte. Am și eu frică la fel ca toți ceilalți oameni. Sunt și eu om până la urmă. Am o frică de a eșua și mi se pare că adolescenții împărtășesc aceeași frică cu mine'.

Deși până acum a stat departe de lumina reflectoarelor, Violeta își dorește să fie în centrul atenției, însă oamenii să o cunoască datorită muncii sale și nu după numele părinților ei celebri.

„Mi-ar plăcea să fiu în lumina reflectoarelor, doar că pe lucruri care sunt pe meritul meu. Momentan mă îndrept spre Drept sau actorie. Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place cel mai mult. La fel și cu universitatea, e un proces complicat. Ne gândim în America, Europa, mai aproape de casă, mai departe. În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. E momentul… trebuie să îmi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez'.

Andreea Marin are o relație foarte frumoasă cu fiica ei. Violeta spune că vedeta nu este o mamă strictă și o lasă să facă ceea ce își dorește, însă cu anumite limite.

„Mama e o persoană foarte rațională. Este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. E o mamă foarte bună! Vorbesc cu ea despre orice. E mama! Normal că este prietena mea. Suntem una și aceeași'.

Violeta-Banica-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete