Cum arată apartamentul Ancăi Dinicu. Actrița a amenajat totul după bunul plac

Cum arată apartamentul din București în care locuiește Anca Dinicu. Actrița a amenajat locuința așa cum și-a dorit, iar baia este impresionantă.

Storia.ro continuă seria video „Case pe Case' cu un nou episod în care Maria Popovici prezintă cu mult umor apartamentul în care locuiește actrița Anca Dinicu. Prin intermediul acestui proiect, Storia.ro își propune să ofere publicului larg o sursă de inspirație și totodată un conținut care demonstrează cât de multe poate transmite o casă bine aleasă despre proprietarul său, chiar și în absența acestuia.

Odată acceptată provocarea de a deveni gazdă în casa altcuiva, Maria intră în competiție pentru titlul de „Cea mai bună gazdă', titlu desemnat în urma voturilor urmăritorilor pe platforma casepecase.storia.ro

Datorită experienței din zona stand-up-ului, Maria prezintă cu mult umor locuința Ancăi și nu se sfiește să-și exprime sincer părerea despre ceea ce îi place, ce ar schimba sau ar păstra. 

Pe parcursul episodului, Maria își exprimă curiozitățile cu privire la apartament și se întreabă dacă Anca obișnuiește să gătească în bucătăria sa open-space, dar și care este misterul unicului pahar roz cu picior găsit în bucătărie. După ce descoperă baia spațioasă și dormitorul, Maria prezintă terasa și grădina Ancăi, concluzionând în stilul său:

„Adevărul e că nu sunt multe locuri în București unde poți să ai și un apartament, și confortul unei grădini, și o bormașină care merge permanent, ca să nu uiți că ești în București, totuși.'

casa-Anca-Dinicu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Ce spune Maria Popovici despre locuința Ancăi Dinicu și cum reacționează Anca

House-tour-ul casei începe din bucătăria open-space, de unde Maria își recunoaște, cu șarmul și auto-ironia binecunoscute, invidia față de bucătăria generoasă din apartamentul Ancăi:

„Deci aici gătește Anca Dinicu. Mă rog, aici își comandă mâncare Anca Dinicu. Nu mă așteptam să fie o bucătărie atât de mare, recunosc că simt un pic de invidie, dar îmi trece când mă gândesc că e open space, că eu sunt din aia care are nevoie de ușă la bucătărie.'

Maria continuă prin a căuta indicii legate de gătit, se întreabă cum i se usucă vasele în lipsa unui suport pentru vase și, înainte de toate, se oprește asupra chiuvetei pline cu pahare și căni, arătându-le pe rând și spunând ironic, în totală antiteză cu realitatea:

„Aici nu e niciun vas în chiuvetă, le-a spălat pe toate. Bravo ei, chiar e ok că spală vasele, pentru că mă așteptam să le spele și să nu lase niciun vas în chiuvetă. Până la urmă, cine ar face așa ceva când știi că ai musafiri?'

În timp ce Maria se gândea la îmbunătățirile pe care le-ar putea aduce în bucătărie, Anca adaugă o replică plină de umor, după vizionarea materialului filmat:

„Deci eu, aici, în bucătărie, dacă ar fi după mine, aș …', spune Maria, serioasă.

„… aș pune un grătar și aș perpeli niște mititei', continuă Anca, râzând.

Turul casei continuă să fie la fel de plin de umor, iar prietenia dintre Maria și Anca devine tot mai evidentă. Maria admiră colecția de fotografii de artă din living, făcând glume pe seama Ancăi. În timp ce prezintă baia generoasă decorată cu marmură, Maria se urcă încălțată în cadă și exclamă că Anca trăiește în lux. Atunci când descoperă dormitorul, Maria atrage atenția asupra unei draperii în spatele căreia se ascundea un calorifer, dar și asupra unui mini-frigider poziționat lângă pat și prezintă, de asemenea, șifonierul cu ținutele Ancăi, dar și un tablou cu valoare sentimentală în care apar amprentele lăbuțelor cățeilor Ancăi: Mini și Ibra. 

„Case pe Case' este un show online de entertainment, de tipul unei competiții, în care câte două vedete cunoscute își vizitează casa una alteia și își exprimă sincer părerea despre ceea ce descoperă. Acestea împărtășesc impresii despre stilul de design, funcționalitate sau atmosfera din casa celeilalte vedete și nu se sfiesc nici din a spune ce le place, ce ar schimba sau ce ar păstra. Și pentru că totul să devină mai autentic, fiecare episod prezintă în premieră și o serie de reacții pe care le au adevăratele gazde atunci când află cum a decurs turul casei lor făcut de altcineva.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete