VIDEO ȘOC Comandantul unui tanc rusesc își rănește propriii oameni folosind turela

Comandantul unui tanc rusesc a adormit la manșă…. altfel nu se explică gestul necugetat pe care l-a făcut în timp ce conducea bolidul de război de câteva zeci de tone.

Acesta este momentul șocant în care un comandant de tanc rusesc și-a distrus propriile trupe într-o gafă de manevră.

Cel care manevra tancul nu a reușit să miște turela vehiculului suficient de repede și i-a “agățat” pe camarazii săi peste alt tanc. Imaginile arată cum cel puțin cinci bărbați sunt loviți, dar, în mod miraculos, reușesc să se ridice și să fugă în siguranță. Un bărbat este doborât la pământ și stă jos nemișcat o vreme înainte de a putea să se ridice și să se îndepărteze cu greu de vehicul. 
Această înregistrare a fost distribuită de Ministerul Apărării al Ucrainei pe Twitter, însoțită de un text ironic la adresa armatei invadatoare. Titlul postării originale: „Cea mai mare amenințare la adresa infanteriei ruse sunt tancurile lor'.

Planul lor de a-și bate joc de ruși a reușit, deoarece videoclipul a fost vizionat de 1,5 milioane de ori de când a fost postat acum cinci zile. Forțele ucrainene au adăugat muzică pentru jocurile video și râsete pe fundalul clipului de 52 de secunde pentru a întări “impresia artistică”.

Aceste înregistrări vin la o lună după ce ministerul a postat imagini cu un tanc rusesc căzând dintr-un tren însoțit de textul: „Nu că ne plângem, dar pe viitor cerem ca rușii să fie mai atenți când descarcă echipament militar'.

Până acum, Rusia a pierdut 1.450 de tancuri, potrivit Oryx, fiind luate de soldații ucraineni sau abandonate. 

Zilele acestea Germania și Polonia au promis 28 de tancuri de luptă Leopard II – în valoare de 5 milioane de lire sterline fiecare – pentru a ajuta trupele din Ucraina. Antrenamentul pentru utilizarea tancurilor Leopard-II pe câmpurile de luptă vor avea loc peste o lună.

Tancurile – care au fost deja mutate cu vehicule de luptă pentru infanterie “Marder” – urmează să sosească în câteva săptămâni în Ucraina, exact când Putin își va intensifica atacurile pentru a marca aniversarea de un an a invaziei.

Sursă: The Sun

Noi speculații despre a treia fiică a lui Vladimir Putin. Cine e și cum arată Luiza Rozova

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri