Video devenit viral cu trucul simplu folosit pentru a atenua tantrumurile unui copil

Copiii se transformă în mini tornade de tantrumuri? Ei bine, există un truc inteligent pentru a restabili pacea și chicotelile în casă! Alivia Cromartie este o mamă care a găsit o soluție simplă și amuzantă pentru a opri țipetele și lacrimile.

O mamă americană, Alivia Cromartie, a rupt internetul cu ingeniosul ei truc parental. În videoclipul ei de pe Instagram, care a devenit viral, Alivia susține că această tehnică “Funcționează de fiecare dată!”. Și se pare că are dreptate, deoarece fiica ei cea mică trece de la lacrimi la zâmbete în doar câteva secunde, grație trucului.

Secretul pentru a calma un copil mic și pentru a-i dispersa tantrumul este să faci “zoom” în jurul copilului, adică să alergi energic în cercuri în jurul lui. După cum spune chiar Alivia în legenda videoclipului: „Așa face un părinte blând atunci când copilul mic este în pragul unei crize de nervi… zoomies!” Fiica ei devine imediat distrasă și nu se mai poate opri din a-și privi mama.

Video devenit viral cu trucul simplu folosit pentru a atenua tantrumurile unui copilSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

La începutul videoclipului, fiica ei este supărată și plânge, în timp ce Alivia începe să alerge în jurul ei. În timp ce continuă să alerge în cercuri, fiica ei încetează să mai plângă și își privește mama cu zâmbetul pe buze, iar Alivia o surprinde uneori sărind peste capul ei. În cele din urmă, capriciul este uitat, iar lacrimile devin zâmbete în timp ce se îmbrățișează.

Mulți părinți aleg să împărtășească sfaturile și trucurile pentru a se ajuta reciproc să dezamorseze situațiile dificile. Multe dintre ele sunt foarte utile, mai ales pentru părinții aflați la primul copil.

Foto: Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie