Victor Slav, declarație emoționantă despre relația cu fiica lui: “O văd la două, trei săptămâni…”

Victor Slav are o relație specială cu fiica lui, mai ales că, din punct de vedere fizic, micuța Sofia Natalia îi seamănă foarte mult. În ciuda faptului că el și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu, cei doi fac tot ce ține de ei pentru ca fetiței să nu îi lipsească absolut nimic. 

Victor Slav, declarație emoționantă despre relația cu fiica lui

Când vine vorba despre Sofia Natalia, Victor Slav se emoționează de fiecare dată. În prezent, micuța nu se află în București, ci la Deva, dar chiar dacă pe cei doi îi despart destul de mulți kilometri, prezentatorul este fericit că fetița crește într-un mediu sănătos și înconjurată de iubire. Cu toate acestea, Victor Slav are un mare regret referitor la relația cu fetița lui: că nu petrec mai mult timp împreună.

“Fetița mea este la Deva acum și eu o văd la două trei săptămâni, nu este simplu, mai ales că drumul este lung, sunt 900 de kilometri dus-întors, dar sunt părți bune și părți mai puțin bune. Vreau mereu să văd doar părțile bune care nu sunt puține. În primul rând stă la curte, iar poluarea nu poți să o compari cu ceea ce se întâmplă în București, mâncarea de acolo este mâncare de casă, brânză, ouă, carne. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este ok așa. Bineînțeles că urmează să vină în București. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță, deci căutăm grădinița perfectă. Ea acolo este apropiată și de verișorii ei, cel mic are și el 5 ani, deci sunt apropiați de vârstă, se joacă. Din punctul ăsta de vedere este foarte bine, e mai greu pentru noi, dar nu este un sacrificiu să faci 900 de kilometri să îți vezi copilul, mai rău este că nu pot să mă duc la 3-5 zile pentru că avem și noi filmări, avem treabă.”, a spus Victor Slav pentru revista Viva!.

Micuța Sofia urmează să se întoarcă în București, cei doi părinți plănuind ca imediat după ce împlinește vârsta de 3 ani, fetița să meargă la grădiniță.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Victor Slav și fetița lui, Sofia Natalia.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată Daniela Gyorfi fără machiaj? I s-a reproșat că are nenumărate operații estetice, iar acum s-a fotografiat naturală

Anamaria Prodan, poezie emoționantă pentru mama sa, Ionela Prodan

Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete