Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express?

Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express

CRBL și Oase sunt marii câștigători ai emisiunii Asia Express, iar după două luni în care au luptat și au trecut prin cele mai dificile probe, cei doi se pot bucura acum de cei 30.000 de euro, premiul oferit de emisiune. După ce au scăpat de emoții și s-au bucurat că s-au clasat pe prima poziție, acum a venit momentul adevărului: Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express?

Este întrebarea care se află pe buzele tuturor celor care au urmărit emisiunea Asia Express. Ambii concurenți au muncit din greu pentru premiul de 30.000 de euro, iar fanii celor doi sunt curioși să afle cum vor împărți banii și în ce îi vor investi.

Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express?

CRBL și Oase au ajuns în marea finală alături de Ruby și Robert și au reușit să câștige competiția, asta după ce au trecut prin cea mai grea probă a concursului, desfășurată în timpul nopții. Premiul de 30.000 de euro a intrat în posesia lor, iar într-un interviu pentru revista Unica, cei doi au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați.

“Eu o să îi investesc în muzică, în ce am făcut atâția ani de zile, îi aduc înapoi în portofelul artistic și de acolo să vedem ce mai facem. Oase nu știe că din partea lui s-au scăzut niște bani pentru că s-a întâmplat ca noi să continuăm un fel de Asia Express. Am fost până în Dubai și acolo am filmat un videoclip la piesa mea nouă. Am închiriat niște mașini scumpe, șmechere, ca să ne alergăm pe mașini pe acolo. Am închiriat vreo 6 mașini și după ce am închiriat mașinile am filmat toată noaptea, a fost foarte frumos, ne-am distrat foarte tare. A doua zi a venit online amenda radarelor din Dubai. Suma totală depășește cu mult 6000 de euro, sumă pe care noi trebuie să o plătim din banii noștri, că doar am câștigat Asia Express și am făcut un super-mega videoclip care încă nu s-a lansat, urmează să se lanseze, să vedeți cum am dat noi peste 6000 de euro amenzi la radare.”, a povestit CRBL,

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu CRBL și Oase.

Foto: facebook

Citește și:

Cum a reușit Amalia Năstase să slăbească 12 kilograme într-o lună? Uite ce mănâncă la fiecare masă

CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul doi: Este cea mai tare experiență și avem…'

Indiciile care arată că Meghan Markle ar putea naște în acest weekend

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete