Cum arată Daniela Gyorfi fără machiaj? I s-a reproșat că are nenumărate operații estetice, iar acum s-a fotografiat naturală

Cum arată Daniela Gyorfi fără machiaj

Nu mai este un secret pentru nimeni că de la începutul carierei și până în prezent, Daniela Gyorfi a trecut printr-o transformare spectaculoasă. A încercat nenumărate schimbări de look, a fost pe rând blondă, roșcată sau brunetă și a optat pentru diferite tunsori.

În cele mai recente fotografii, fanii i-au reproșat că a exagerat cu operațiile estetice și că felul în care arată nu i se potrivește absolut deloc.

“Nu am operații estetice la față că astea se văd. (…) Într-adevăr, mai demult m-am operat la nas și atunci mi-au luat grăsime și au vrut să îmi astupe cearcănele. Sunt niște procedee non-invazive, nu este o operație estetică, sunt niște substanțe speciale, așa cum este botoxul, acidul (…) De atunci s-a spus: mamă câte operații estetice are. Nu am operații estetice, am trei operații la sâni pentru că, în momentul în care ți-ai făcut o operație la sâni, în timp trebuie să îți mai faci, nu ai cum.”, a spus Daniela Gyorfi, în emisiunea “Agenția VIP”. 

Mai mult decât atât, fanii au observat că buzele vedetei sunt mai mai mari decât de obicei, însă Daniela Gyorfi a ținut să explice că totul se datorează machiajului și că buzele voluminoase nu sunt rezultatul intervențiilor estetice.

Cum arată Daniela Gyorfi fără machiaj?

După ce a stârnit reacții aprinse în mediul online, Daniela Gyorfi a decis să renunțe la machiaj și s-a fotografiat naturală. De această dată, comentariile au fost pozitive, iar vedeta a fost lăudată pentru aspectul ei. Pentru că în fotografie apare alături de partenerul ei, George Tal, prietenii virtuali au ținut să o felicite pe vedetă pentru familia ei și au avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Daniela Gyorfi fără machiaj.

Foto: facebook

Citește și:

Anamaria Prodan, poezie emoționantă pentru mama sa, Ionela Prodan

CRBL, probleme cu Poliția la plecarea din Asia Express'

Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete