Vica Blochină, rupe tăcerea și dezvăluie adevăratul motiv pentru care este la un pas să piardă apartamentul luxos

Vica Blochină se află într-o perioadă în care problemele nu-i dau pace. În ultima perioadă, fosta iubită a lui Victor Pițurcă ar avea câteva divergențe cu administrația clădirii în care locuiește.

Vica Blochină a rupt tăcerea și a dezvăluit adevăratul motiv al problemelor cu apartamentul luxos în care locuiește. S-a scris că aceasta ar fi la un pas să fie dată afară din casă din cauza unor datorii colosale. Blondina a mărturisit în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars că a preluat apartamentul cu o mulțime de datorii, iar din cauza penalizărilor suma a devenit imensă.

Au urmat câteva procese în care Vica le-a prezentat câteva variante de acoperire a acestora, însă administrația nu a fost de acord cu ele.

„Nu mă ascund. Am o problemă cu administrația de ani de zile. A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat, noi am preluat o datorie despre care eu chiar nu am știut. Au crescut foarte mult penalitățile. Când am vrut să mă înțeleg cu ei nu am putut, m-am certat, știi că eu sunt rea. Am zis, nu vreți așa, nu vreți. Nu e vorba să mă dea afară cineva din casă.

M-au dat de multe ori în judecată, e a patra, cincea oară. Mă hărțuiesc, într-adevăr. Nu știu, sunt foarte mari penalitățile. Mă doare capul… Apartamentul costă jumătate de milion de euro. Dacă ei vor să-l vândă pentru 100 de milioane, să-l vândă, eu sunt fericită. Îmi iau alt apartament, în altă parte. Dacă vrea cineva să cumpere apartamentul meu, e de vânzare', a mărturisit Vica Blochina.

Vecinii Vicăi susțin că aceasta nu ar plăti întreținerea la timp, iar suma adunată ar fi ajuns la 3000 de euro, acesta făcând obiectul unei licitații.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete