Vica Blochină, trădată de cei mai apropiați oameni: „S-a culcat cu fostul meu iubit”

Vica Blochină pare a avea lipici la oameni fără scrupule. Fosta balerină a povestit cum anul 2020 a fost anul în care a rupt legătura cu multe dintre prietenele sale apropiate.

Vica Blochină se bucură de un real succes pe plan profesional, însă când vine vorba de relații interumane aceasta se poate descrie a fi cea mai ghinionistă persoană. Blondina a povestit într-o emisiune TV prin câte întâmplări neplăcute a trecut pe parcursul anului trecut. Ea a declarat că din cauza trădării, multe persoane importante au ieșit din viața ei.

Una dintre dezamăgiri a venit din partea celei mai bune prietene. Aceasta din urmă s-a culcat cu fostul iubit al Vicăi. La scurt timp după acestă primă trădare a urmat o altă lovitură pentru vedetă. Partenera sa de afaceri a lăsat-o fără bani în conturi. Mai mult decât atât, numeroasele conflicte dintre Vica și fostul ei iubit au determinat-o să apeleze la oamenii legii, depunând plângere împotriva celui care părea că o iubește.

„Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni… Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu … Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție' a mărturisit Vica Blochina.

Cum tot răul este mereu spre bine, Vica Blochină a renăscut pe plan profesional, ba chiar îi mulțumește fostei sale partenere pentru răul făcut. De ce? Acest moment a reprezentat o provocare pentru fosta balerină, astfel că a putut demonstra că se descurcă singură în domeniul în care activează.

„Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel, îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele' a mai spus fosta balerină.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete