Vica Blochina, adevăratul motiv pentru care fiul ei a decis să se mute le Victor Pițurcă. Ce pensie alimentară primea Edan

Vica Blochina și-a dorit din tot sufletul ca Victor Pițurcă să recunoască copilul, astfel că a renunțat la mai mult de jumătate din pensia alimentară. Acum, Edan locuiește acasă la tatăl lui.

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit 16 ani, chiar dacă fostul selecționer era căsătorit. Nu a renunțat niciodată la soție, deși viața lui era împărțită între două femei. Fosta balerină a povestit ce sacrificii a făcut ca fostul ei iubit să recunoască copilul pe care îl au împreună.

„Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am dorit ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri. Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro. După ce am fost la INML și am semnat… și s-a văzut copilul cu tatăl lui să facă testul de paternitate… Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui, dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro', a povestit Vica Blochina la podcastul „Tare de tot'.

Ea a renunțat la o pensie alimentară de 10.000 de euro doar ca Victor Pițurcă să recunoască copilul și să-l treacă pe numele lui. Acum, Edan stă la Victor Pițurcă acasă, unde e îngrijit de soția fostului selecționer.

„Banii ăștia i-am primit pentru copil timp de… Acum nu primesc. Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui. M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală'.

Vica Blochina spune că Edan a decis să se mute la tatăl său, pentru că acolo are mai multă libertate.

„Eu nu știu subiectul, pentru că eu eram plecată la Survivor România. Pe Edan îl cheamă și Petru, după numele tatălui lui Victor Pițurcă. În momentul de față e o relație dificilă, pentru că eu nu am copilul lângă mine și nu pot controla copilul așa cum îmi doresc. Eu sunt o mamă foarte strictă. Edan când a plecat la tatăl lui a plecat pentru că acolo are libertate. Programul la mine era: școală privată, meditații, fotbal și de la capăt. Când a plecat la tata era doar școală. Eu stătea cu gura și cu ochii pe el. Mi-am dorit ca Edan să fie un bărbat responsabil, cu carte'.

Mai mult, fosta balerină declară că Victor Pițurcă a încercat să o facă în repetate rânduri să renunțe la sarcină. Vica Blochina și-a dorit copilul și nu a vrut să facă întrerupere de sarcină.

„Eu sunt un om rece și cu copilul meu am fost la fel. Mi-am dorit copil. Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea și… am rămas. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt'.

Iată ce spune Vica Blochina despre fiul ei adolescent: „E un copil extrem de inteligent și te face din vorbe. E foarte bun de politician. El știe cum să le facă cumva. (…) Vorbim, dar nu mă ascultă. Anul trecut când voia să iasă la petreceri nu voia să spună. Este introvertit și nu vrea să îmi povestească'.

vica-blochina-si-edan-fiul-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete