Cătălin Botezatu nu s-a mai ascuns. Ce a spus despre Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”

Cătălin Botezatu a spus că o place foarte mult pe Dana Budeanu. Celebrul designer crede că ea este o femeie potrivită pentru el.

Într-un interviu pentru PRO TV, Cătălin Botezatu a vorbit despre femeile care aleg să își facă operații estetice. Celebrul designer nu este împotriva acestor intervenții, însă să fie făcute cu măsură.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O femeie dacă are complexe… cum să nu își facă operație? O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o întreagă generație în femei-mamut, le-a deformat, iar acum începe să revină la formele inițiale.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel. Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!', a declarat Cătălin Botezatu pentru PRO TV.

Catalin-BotezatuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Cătălin Botezatu o compară pe Mihaela Rădulescu cu Cher și spune că vedeta arată foarte bine. Despre Dana Budeanu, Bote are numai cuvinte de laudă și spune că este femeia potrivită pentru el. „Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău. Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța.'

În discuție a fost adusă și Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită, despre care spune că nu are atât de multe operații estetice precum se spune. „Toată lumea se leagă de Bianca Drăgușanu că are multe operații, dar ea nu are multe operații. A făcut și ea cât a putut și o să mai facă, pentru că ea e Bianca Drăgușanu și are voie. Anumite femei devin niște personaje.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete