Viața în Dubai în timpul pandemiei. Rutina zilnică a Ralucăi Zenga

Raluca Zenga locuiește de mai mulți ani în Dubai. Samira (11 ani) și Walter Junior (8 ani), fiul și fiica ei și ai soțului ei, urmau o școală „în sistem american”.

„Pune accent pe creativitate, libertatea de expresie și promite să livreze tineri responsabili ai viitorului, pe deplin conectați la schimbările tehnologice care au loc în lume; minți independente care să găsească soluții ingenioase la orice”, mărturisea în trecut Raluca.

În prezent însă, micuții studiază online. „Diminețile în Dubai încep cu un ritm tihnit, fără nebunia pregătirilor zorite și condusul către școală.

Suntem în carantină și în plin Ramadan. Am adoptat și noi cumva ritmul nopților târzii, cu maraton de filme și gustări după miezul nopții.

Copiii se trezesc la 08:30 dimineața pentru că în această perioadă școala online începe de la ora 9”, a mai declarat ea.

Viața în Dubai în timpul pandemiei. Rutina zilnică a Ralucăi Zenga

„Avem bucuria aici de a ne trezi mai mereu cu soare și cer senin (cu excepția ocazionalelor furtuni de nisip) ceea ce înseamnă un boost fabulos de energie și de bună-dispoziție!

Ideal ies la o plimbare pe plajă. În această perioadă, mulți specialiști de wellness holistic recomandă practica de „earthing”.

Adică acea conectare cu energia terestră prin mersul desculți, prin atingerea palmelor pe sol pentru detoxificare. Marea îmi dă instantaneu o stare de bine și o predispoziție creativă.

Dacă mă simt cumva tulburată de evenimente recente, mă opresc undeva pe plaja din fața casei și practic meditație cu respirație controlată. Te scapă de anxietate și neliniște!

La micul dejun, îmi pregătesc o cafe latte cu lapte de cocos și scorțișoară, în care adaug un pliculeț special de colagen pentru frumusețea pielii.

Alternativ: ceai verde matcha cu un bol de fructe de pădure pe care presar semințe de chia, fulgi de cocos, cereale granola și un fir de miere.

După micul dejun, îmi iau pe rând suplimentele: spirulina, multi-vitaminele, antioxidanții, magneziul, etc.

Având în vedere tot timpul pe care îl avem la dispoziție stând acasă … am mereu o mască de hidratare pe față!

Mă machiez doar dacă am de făcut o filmare sau un Instastory. Asta este, vanitatea o cere … și să arătăm bine, ca și cum am fi gata să ieșim în normalitate, este întotdeauna un plus pentru starea de spirit!

La salon nu am mai fost de aproape două luni, mă coafez acasă … ceea ce înseamnă că am părul mult mai sănătos decât la începutul carantinei!

Încerc să mă antrenez acasă de trei ori pe săptămână, chiar dacă într-una din zile fac mișcare doar timp de jumătate de oră!

Alteori doar stretching sau yoga-flow, mișcări simple pentru a ne activa musculatura și a ne tonifia fizicul sedentar în aceste zile de izolare.

Să încercăm să rămânem motivați și activi, pentru minte și pentru spirit!”, a încheita Raluca Zenga, vorbind despre viața familiei sale în Dubai.

Citește și:

Chef Florin Dumitrescu și soția lui celebrează 7 ani de la cununia civilă! Cele mai frumoase fotografii ale cuplului

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Iuliei Albu! Fashion editorul a publicat o fotografie rară cu Mikaela

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete