Raluca Bădulescu, EXCLUSIV Avantaje.ro: „Doar împreună putem trece peste această situație complicată!”

Cu doar o zi înainte de ridicarea stării de urgență din România, Raluca Bădulescu trage un semnal de alarmă. „Doar împreună putem trece peste această situație complicată. Poate și pe viitor vom învăța să fim mai toleranți, să ne bucurăm de lucrurile mărunte, să ne schimbăm modul de a trăi și de a ne raporta la ceilalți. Să fim fericiți cu ceea ce avem', explică vedeta Kanal D în exclusivitate pentru Avantaje.ro.

În plus, Raluca Bădulescu ne transmite că trebuie „să fim mai toleranți. Să fim mai buni, chiar dacă este un concept pe care, de multe ori, îl punem în practică pentru o scurtă perioadă de timp, cât suntem într-un pericol', continuă jurata Bravo, ai stil!

În final, făcând o retrospectivă a felului în care a petrecut această perioadă de carantină, pentru vedeta tv lucrurile nu s-au schimbat radical.

„Nu s-a schimbat nimic fundamental în viața mea. Cu siguranță s-au schimbat regulile, pe care și eu le respect, stau izolată, păstrez distanța socială. Dar nu sunt genul care să gândească înainte transformări în viața sa. Schimbările în bine trebuie să vină cumva de la sine, natural în viața fiecăruia dintre noi. Nu vreau să mă las influențată de lucrurile negative. Încerc să gândesc pozitiv, să iau fiecare lucru mărunt și să-l transform într-o bucurie. Îmi doresc să revenim la normal cât mai repede. Nu făceam ceva inutil înainte. Fiecare lucru l-am făcut din suflet, cu mare bucurie', conchide Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu în pericol să orbească. Vezi ce i s-a întâmplat juratei „Bravo, ai stil!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete