Vi-l mai amintiți pe Marius Dragomir? Hitul “Party în Transilvania” împlinește 25 de ani, iar artistul se pregătește să-l relanseze

În anul 1995, topurile muzicale erau luate cu asalt de hitul “Party în Transilvania”, o piesă inspirată din folclor. Cantautorul Marius Dragomir urca rapid culmile succesului. Era primul mare succes discografic al unui artist român după Revoluție. 

În acei ani, au fost vândute 1,8 milioane de albume ce conțineau această piesă, vânzări ce n-au mai fost egalate, până în prezent, de niciun artist roman.  Melodia a ajuns chiar în clasamentele Billboard (liderul clasamentelor muzicale în Statele Unite) cu varianta în limba engleză.

Marius Dragomir relansează piesa Party în Transilvania

Potrivit libertatea.ro, la 25 de ani de la lansarea melodiei, Marius Dragomir se pregătește de o revenire spectaculoasă. Artistul a reînregistrat piesa, i-a realizat un videoclip nou, dar se lovește de un obsatcol major: “Casetele audio pe care albumul a fost imprimat s-au uzat, de atunci, iar casetofoanele au devenit o raritate. De aceea, caut o casă de discuri care să-l  editeze pe CD, să ajungă din nou, în casele românilor, nu copiat de pe internet. Din păcate, nu găsesc producător. Astăzi, casele de discuri au alte interese“, a declarat artistul pentru sursa citată.

Marius Dragomir compune muzică simfonică

În prezent, artistul trăiește la Săcele, jud. Brașov, și compune diverse stiluri de muzică, cu precădere muzică simfonică. Surprinzător sau nu, Marius Dragomir a obținut venituri substanțiale cu acest gen muzical.

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor de mulți ani și nu-l mai vedem și auzim pe postrurile radio – tv naționale, Marius Dragomir a rămas în continuare un artist extrem de iubit de români, și poate mai mult de brașoveni. El este unul din puținii muzicieni în viață ce are bust dezvelit la Brașov.

Marius Dragomir, în centrul unui scandal de proporții cu fosta soție

Marius și Nadia Dragomir au apărut împreună în mai multe piese ale artistului. Cei doi au avut o căsnicie de șapte ani și au doi copii. După divorț, cei doi au avut numeroase apariții tv în care și-au aruncat acuzații.

Potrivit wowbiz.ro, Nadia a declarat într-o emisiune la Pro TV că regretă mariajul cu Marius, mariaj presărat cu violențe. “Eram un copil prost, am greșit. A doua zi după ce ne-am cunoscut, m-a cerut de nevastă, iar eu am acceptat. Mi-a promis că mergem în Germania, că va fi bine, iar eu am fost impresionată […] Au fost multe violențe în timpul căsniciei noastre, în special verbale, era un om violent“, a dezvăluit ea.

Nadia Dragomir, cântăreața și ea, a mai povestit în cadrul aceleiași emisiuni cum Marius i-a interzis sa se ridice de pe scaun la nunta lor. “M-a chemat pe terasă și m-a certat după ce am dansat cu un prieten de familie, un bărbat care era prieten cu părinții mei și care mă știa de când eram mică. A făcut scandal și mi-a reproșat că am ieșit din cuvântul lui”, povestea Nadia Dragomir în 2012. Fostul ei soț a negat, însă, acuzațiile: “A dansat cu toată lumea la nuntă, cu cine a vrut, cu toate rudele ei. O singură dorință am avut și eu: să nu se fure mireasa”, s-a apărat el.

În prezent, Marius Dragomir este căsătorit cu o tânără hairstylist, Nicoleta, cu care este împreună de 19 ani. În urmă cu cinci ani, cei doi s-au cununat civil, iar cununia religioasă a avut loc în 2018.

Citeste si

Viața tumultuoasă a cântărețului Constantin Drăghici, singurul român care a cântat pe Broadway

Tristețea din spatele zâmbetului lui Puiu Călinescu. Ce viață grea a avut unul dintre cei mai mari actori români de comedie

Cum arată soția lui Tolea Ciumac. Cei doi sunt căsătoriți de 5 ani

Foto: Facebook Marius Dragomir

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete