Cum arată soția lui Tolea Ciumac. Cei doi sunt căsătoriți de 5 ani

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cunoscutul luptător Tolea Ciumac, cel care a intrat în istoria OTV-ului și a televiziunii printr-un gest memorabil, acela în care l-a băgat pe moderatorul emisiunii Dan Diaconescu Direct într-un tomberon, este căsătorit de peste 5 ani cu Alina. Tolea a divorțat de Magda Ciumac, o altă vedetă OTV, în 2008 și și-a refăcut viața alături de o tânără frumoasă. Vezi cum arată soția lui Tolea Ciumac.

Cine este și cum arată soția lui Tolea Ciumac

În urmă cu ceva timp, Alina Ciumac a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre drama prin care a trecut. Părinţii ei au divorţat când ea avea doar trei ani şi a fost crescută de tatăl vitreg. Mărturisirea ei este impresionantă: “Când aveam 6 ani, mama mea s-a recăsătorit şi m-a crescut tatăl de-al doilea, care pentru mine este primul. Tata locuieşte chiar în acelaşi sat de unde provin eu, dar n-am mai vorbit cu el de mult timp, cred că de atunci. Îl ştiu, mă ştie, dar el e cu ale lui, el e cu ale mele. El le avea cu alcoolul şi le are şi în prezent. Mai am doi fraţi. Mai am un frate care are 25 de ani, care este stabilit în Italia şi este căsătorit acolo. Este frate din partea primului tată. Mai am un frate de 14 ani şi el este făcut din a doua căsătorie. El abia acum o lună a aflat că nu suntem fraţi pe bune şi după tată', a declarat soţia lui Tolea, potrivit cancan.ro.

Tolea și Alina Ciumac, în proces cu Magda Ciumac

Magda Ciumac a dat-o în judecată pe actuala soție a fostului luptător de K1 pe motiv că aceasta ar fi făcut o serie de afirmații defăimătoare la adresa ei. La fel s-a întâmplat şi în urmă cu un an, atunci când Magda a decis să meargă în instanţă pentru a-şi rezolva conflictul cu Alina Ciumac. La primul proces, Magda i-a cerut Alinei daune morale de 100.000 de euro. Magistrații de la Tribunalul Bucureşti i-au respins însă cererea.

Recent, Tolea Ciumac și actuala sa parteneră de viață au fost invitați la o emisiune de la Antena Stars, unde au vorbit despre procesul pe care îl au cu Magda Ciumac. Între cele două femei a început un război al declarațiilor, care, în cele din urmă, a ajuns în instanță. Magda e cea care a cerut dreptate, motivul fiind faptul că actuala nevastă a fostului ei soț ar fi făcut afirmații defămătoare la adresa ei.

M-a acuzat că am făcut prostituție și că am fost dansatoare la bară. De un an de zile nu am mai spus nimic, am lăsat-o în pace. Ea tot apare, tot postează despre visurile ei. Eu nu am fost citată, nu știu ce se întâmplă cu acest proces. Nu-mi fac griji', a declarat Alina.

Magda vorbește multe de foarte multe ori, dar nu spune nimic. Am înțeles că o încântă faptul că nu o cheamă Niculina. Eu îmi doresc o fetiță cu numele de Niculina. Războiul cu procesul e un război pe care îl poartă singură. Nu i-am trimis niciodată o citație acasă… ', a declarat Tolea în platoul „Agenția VIP', potrivit cancan.ro.

Curtea de Apel a întors sentința

În 2018, Magda câștiga procesul intentat Alinei, pentru calomnie. Alina o denigrase pe Magda într-o emisiune TV. 'Admite în parte cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.500 de lei cu titlu de daune morale. Respinge celelalte pretenții ale reclamantei, ca neîntemeiate. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2.600 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în taxa judiciară de timbru și onorariu de avocat', a fost decizia Tribunalului București.

Alina a făcut, însă, apel, iar Curtea de Apel București a întors sentința. Astfel, pe 1 octombrie, instanța a admis apelul, dispunând rejudecarea la prima instanță sau la instanța competentă. La rândul ei, Magda Ciumac are dreptul să facă apel.

Citeste si

Un an de la moartea lui Ilie Balaci. Ce i-a cerut mamei sale înainte de a-şi pierde cunoştinţa

Cornel Ilie și-a botezat fiul! Primele imagini de la creștinarea micuțului Cezar

Alessandra Stoicescu şi-a botezat fiica! Ce invitați au avut prezentatoarea TV și soțul ei la eveniment?

Foto: Facebook Tolea Ciumac

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete