Vești triste pentru fanii Shakirei. Cântăreața și-a anulat mai multe concerte. Care este motivul?

Pentru a-și promova cel mai nou album, “El Dorado”, Shakira a decis să plece într-un turneu mondial, iar primele concerte erau programate pentru acest sfârșit de săptămână. Chiar dacă trebuia să urce pe scenă, aceste reprezentații au fost amânate, spre dezamăgirea fanilor.

Primele concerte din Europa urmau să fie susținute de Shakira în acest weekend, dar și în primele zile ale săptămânii ce urmează. Mai exact, Shakria trebuia să cânte vineri și sâmbătă la Paris, duminică  la Anvers și marți la Amsterdam, dar din cauza unor probleme de sănătate, cântăreața a fost nevoită să amâne aceste concerte.

Vestea că Shakira nu va urca pe scenă la finalul acestei săptămâni a fost dată de organizatorul de evenimente american Live Nation, care a trimis un comunicat prin care a explicat motivele pentru care cântăreața nu va putea să se prezinte în fața fanilor. Din primele informații reiese că Shakira ar avea probleme la corzile vocale, lucru care o împiedică să cânte și să urce pe scenă.

“Ne pare rău să anunțăm amânarea concertelor din El Dorado World Tour, programate inițial pe 10 și 11 noiembrie la Paris, pe 12 noiembrie la Anvers și pe 14 noiembrie la Amsterdam, la ordinele medicului artistei, în condițiile în care aceasta încă se recuperează după o problemă la nivelul corzilor vocale”, au spus organizatorii într-un comunicat de presă, potrivit AFP, citați de agerpres.ro.

Cei care se ocupă de programarea concertelor Shakirei au ținut să precizeze că aceste evenimente nu vor fi anulate, ci doar amânate, urmând să aibă loc imediat după ce starea de sănătate a artistei se va ameliora. Astfel, sfatul organizatorilor este ca cei ce și-au cumpărat bilete pentru concert să le păstreze, urmând să le folosească ulterior.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Shakira.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce decizie a luat Mariah Carey după ce a fost criticată că s-a îngrășat?

Oana Roman a primit o propunere de a-și opera stomacul pe gratis! A luat o decizie surprinzătoare: „M-a rugat frumos'

Ce va face Mirela Boureanu Vaida după ce Simona Gherghe va reveni la emisiunea „Acces direct'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete