Shakira a spus totul despre despărțirea de Pique. Ce se întâmplă cu adevărat în relația celor doi?

În ultima perioadă s-a zvonit că Shakira și fotbalistul Gerard Pique nu ar mai forma un cuplu, iar presa spaniolă a alimentat aceste zvonuri. Pentru că nu s-au mai afișat împreună, mulți au crezut că relația celor doi nu mai este la fel de solidă și că au decis să urmeze drumuri separate.

Shakira și Gerard Pique fac parte din categoria cuplurilor iubite de fani, iar toți cei ce îi apreciază au fost foarte triști atunci când s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Pentru a elimina orice dubiu, Shakira a acordat un interviu pentru Canale 5, în care a lămurit care este situația în relația lor și care este adevărul despre despărțire.

Chiar dacă sunt împreună de 6 ani, Shakira și Gerard Pique se înțeleg perfect, iar relația lor este una foarte solidă. Născuți în aceeași zi, cei doi se completeză reciproc și chiar dacă nu sunt căsătoriți, atmosfera de familie nu este un detaliu care să le lipsească.

“Gerard mi-a schimbat viaţa în ăştia 6 ani de când suntem împreună. Înainte să-l întâlnesc ziceam: Eu cu un fotbalist? Niciodată! Nu mi-aş fi imaginat că voi fi iubita unui jucător de fotbal. A fost o pedeapsă dulce a destinului. Eu şi Pique ne completăm. Ne asemănăm în multe aspecte. Suntem născuţi în aceeaşi zi şi suntem foarte pasionali, trăim totul la maximum. Să zicem totuşi că el e mai liniştit, iar eu un pic mai dramatică. Eu simt că deja formăm o familie, e ca şi cum am fi căsătoriţi. Cred că devotamentul unuia faţă de celălalt pe care ni l-am demonstrat de când suntem împreună, faptul ca am creat o familie, e ceva foarte intens, avem o relaţie solidă. Nu cred că e nevoie de nişte acte, de o petrecere şi o ceremonie pentru a fi fericit şi a te simţi în familie. Nu spun nu unei căsătorii, dar nu e o prioritate pentru noi.”, a spus Shakira, potrivit mediafax.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Shakira și Gerard Pique.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Joe Sumner cântă în deschiderea concertului Sting

Liviu Teodorescu, amănunte surprinzătoare despre viața personală: „Este foarte important pentru iubita mea să fiu gelos'

Dj Wanda, în lacrimi la TV! Starea ei de sănătate s-a înrăutățit: „Sunt clipe grele… În viață trebuie să fii tare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete