Shakira și mama ei, ca două picături de apă. Cât de bine seamănă cele două!

Shakira și mama ei

Deși sunt părinții unei cântărețe de succes, cunoscută în întreaga lume pentru calitățile sale vocale, de foarte puține ori au ieșit în evidență. Mama și tatăl Shakirei apar foarte rar în public, iar atunci când o fac, cei doi sunt analizați până în cel mai mic detaliu pentru a vedea pe cine a moștenit cântăreața din punct de vedere fizic. 

Shakira și mama ei, ca două picături de apă

O fotografie încărcată recent de Shakira pe contul său de instagram este cea mai bună dovadă că ea și mama ei sunt ca două picături de apă. Celebra cântăreață îi seamănă foarte bine mamei, moștenind de la ea zâmbetul, forma nasului, pomeții, dar și forma sprâncenelor.

Fanii cântăreței au fost uimiți de asemănarea dintre cele două și s-au întrecut în comentarii și aprecieri. Shakira nu a postat în mod întâmplător această fotografie pe instagram. În fiecare an, a doua duminică din luna mai este dedicată în mai multe țări mamelor, motiv pentru care cântăreața a vrut să îi mulțumească public femeii care a avut mereu grijă ca ei să îi fie bine.

“Felicitări mamei mele și tuturor mamelor noastre. Pentru că ne-au crescut, ne-au îngrijit, ne-au învățat și pentru toată dragostea pe care ne-au dat-o întotdeauna și care va dura pentru totdeauna.”, a fost mesajul pe care Shakira l-a postat în dreptul fotografiei în care apare alături de mama ei.

Postarea Shakirei i-a făcut pe fanii acesteia din întreaga lume să reacționeze. Unul dintre prietenii virtuali a ținut să îi spună acesteia că într-o vacanță a avut ocazia să o cunoască pe mama ei, iar acela a fost momentul în care a aflat că mama Shakirei este foarte mândră de fiica ei.

“Am avut onoarea de a o cunoaște pe mama ta într-o vizită la Caracas. Îmi amintesc că prima întrebare pe care i-am pus-o despre tine a fost: vă simțiți mândră de Shakira? Mi-a răspuns: Sigur că da, întotdeauna. Dumnezeu să o binecuvânteze pe mama ta și pe toate mamele din lume.”, acesta a fost comentariul pe care Shakira l-a primit din partea unui fan.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Shakira.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis. Uite ce mesaj a scris pe instagram înainte să recurgă la acest gest

Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani

Cum poți slăbi 30 de kilograme în 6 luni? Mihaela Bilic a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete