Ți-o amintești pe Sandra? Uite cum arată astăzi regina muzicii disco a anilor ’80

Ți-o amintești pe Sandra

Ți-o amintești pe Sandra? Dacă atunci când îi auzi numele fredonezi imediat versurile melodiilor “Maria Magdalena”, “Heaven Can Wait” sau “Everlasting love”, cu siguranță te-ai distrat și tu pe muzica reginei muzicii disco a anilor ’80. 

Sandra Ann Lauer, cunoscută publicului după numele de scenă Sandra, este o cântăreață germană care făcea furori în anii ’80. Aproape că nu exista petrecere fără melodiile cântăreței, aceasta devenind celebră în întreaga lume. Până să pună bazele unei cariere solo, Sandra a cântat în trupa Arabesque, dar a fost implicată și în proiectul lui Mihai Crețu, cel care i-a fost soț în perioada 1988-2007.

Ți-o amintești pe Sandra? Uite cum arată astăzi regina muzicii disco a anilor ’80

Sandra și-a început cariera în anul 1974, piesele sale fiind difuzate de un post de radio aflat în orașul său natal. A cunoscut succesul cu melodia “Maria Magdalena”, piesă compusă de fostul ei soț, Mihai Crețu. Artista a fost căsătorită cu Mihai Crețu timp de 19 ani, după care cei doi au divorțat. S-a căsătorit din nou în anul 2010 cu producătorul muzical Olaf Menges, însă nici acest mariaj nu a rezistat, cei doi punând capăt căsniciei în anul 2014.

Dacă în anii ’80 când urca pe scenă ridica pe toată lumea în picioare, după ce a devenit mamă, Sandra s-a ocupat mai mult de creșterea copiilor, fără să mai pună atât de mult accent pe carieră. Artista a vizitat de mai multe ori România, susținând concerte la București, Galați sau Suceava.

Pe lângă vocea inconfundabilă, Sandra impresiona și prin aspectul fizic. În tinerețe, cântăreața se putea lăuda cu o siluetă de invidiat și un păr bogat. În acest an împlinește 57 de ani, iar timpul a schimbat-o. Sandra a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori bob, iar silueta ei nu mai este la fel de subțire, dar cu toate acestea, cântăreața este în continuare foarte cochetă și continuă să urce pe scenă, dovadă stând fotografiile postate pe contul ei de facebook.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată astăzi Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80.

Foto: captura youtube, facebook

Citește și:

Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Shakira și mama ei, ca două picături de apă. Cât de bine seamănă cele două!

Dieta Oanei Sârbu – Cum se menține în formă la 51 de ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete