Soția lui Michael Schumacher face primele dezvăluiri despre starea fostului pilot – “Este un luptător și nu va renunța”

În decembrie se împlinesc cinci ani de la teribilul accident suferit de campionul mondial al Formulei 1, Michael Schumacher, pe o pârtie de schi din Alpii Francezi.

Cinci ani în care oamenii din întreaga lume nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Dar familia campionului nu și-a pierdut speranţa şi a crezut în fiecare secundă  că fostul sportiv îşi va reveni complet printr-un miracol.

De-a lungul timpului, presa germană a scris că Schumi reuşeşte să comunice la un nivel rudimentar cu rudele sale, iar familia fostului pilot de Formula 1 încă speră la un miracol. “Corinna şi copiii speră la o minune medicală”.

Din decembrie 2013, Corinna Schumacher a avut în permanență grijă de starea de sănătate a fostului pilot și nimeni nu a făcut vreo dezvăluire privind felul în care acesta evoluează.

Însă de curând a apărut o scrisoare semnată de soția lui Michael, Corinna. Pentru prima dată, la cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi, Corinna a făcut dezvăluiri despre starea soțului ei.

„Nu va renunța'

Într-o scrisoare emoționantă, Corinna a afirmat că soțul este un „luptător' și „nu va renunța'.

Această scrisoare îi este adresată muzicianului german Sascha Herchenbach după ce acesta a compus o piesă dedicata lui Schumacher intitulat ă„Born to Fight / Născut să lupte', notează The Mirror.

Hercenbach a trimis un CD cu piesa Corinnei, dar nu se aștepta ca aceasta să îi răspundă.

“Îţi multumesc sincer pentru mesaj, e un dar foarte frumos ce ne ajută în aceste momente dificile. Aceste mesaje draguţe şi cuvinte bine intenţionate sunt un sprijin important pentru familia mea. Ştim cu toţii ca Michael este un luptător şi nu va renunţa niciodată”, i-a scris Corinna lui Sascha Herchenbach.

Nu se cunoaște exact data scrisorii, dar solistul a înregistrat piesa pentru Schumacher în 2014, la un an de la accidentul în urma căruia fostul pilot a intrat în comă.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete