Vedete celebre împărtășesc secrete despre Regele Charles: „Este un dansator destul de bun!”

Regele Charles are admiratori atât printre oamenii de rând, cât și printre celebrități din întreaga lume. Înaintea încoronării sale, mai multe nume celebre au vorbit cu British Vogue, dezvăluind câteva lucruri puțin cunoscute despre monarhul de 74 de ani.

Înaintea încoronării sale, mai multe nume celebre au vorbit cu British Vogue, dezvăluind câteva lucruri puțin cunoscute despre monarhul de 74 de ani.

Descriindu-l pe Regele Charles ca fiind “abordabil” și “fermecător”, Naomi Campbell a declarat pentru publicație că are, de asemenea, “respect pentru faptul că îi pasă să viziteze Africa și este pasionat de ceea ce se întâmplă pe continent”.

“Le dau credit oamenilor atunci când se ridică și acționează – merg în locuri și văd cu ochii lor. Asta este ceea ce a făcut el. Îi doresc o domnie minunată și succes”, a continuat ea, scrie People.

Susținând părerea lui Campbell că Regele este “fermecător”, Joan Collins a dezvăluit că are “o voce minunată și un simț al umorului sec, sec”.

“L-am întâlnit pentru prima dată la balul de caritate pe care Armand Hammer l-a dat în Palm Beach, Miami, în anii 1980, când era Prinț de Wales și era căsătorit pentru prima dată cu Prințesa Diana”, și-a amintit ea. “Am dansat puțin împreună, ceea ce a fost foarte drăguț. Este un dansator destul de bun! Altă dată, în anii 2000, am stat împreună la concertul Safeway Picnic în beneficiul The Prince’s Trust, unde au cântat Diana Ross și Shirley Bassey, de care el este un mare entuziast. Adoră muzica modernă și jongla cu ea. A spus că spera ca Ross să cânte melodia lui preferată, ‘Baby Baby’', a mai spus actrița.

Lady Anne Glenconner își amintește că a făcut obiecte de ceramică cu Charles când acesta era mic și a stat la Holkham, casa familiei sale, deoarece părinții ei erau prieteni cu bunicii lui: răposatul rege George al VI-lea și regina mamă.

“Mama mea l-a învățat să conducă, iar tatăl meu l-a învățat să pescuiască țipari”, a spus ea. “Când părinții mei s-au dus să le gătească, îmi amintesc mereu că Charles spunea că i se părea îngrozitor când țiparul începea să sară din tigaie. Dar, pentru că este atât de politicos, s-a gândit că trebuie să mănânce puțin pentru că tatăl meu fusese atât de bun cu el.”

Potrivit lui Richard E. Grant, Regele Charles are “o cunoaștere enciclopedică a plantelor și o pasiune pentru păstrarea tradițiilor străvechi, cum ar fi gardurile de sălcii și întreținerea gardurilor vii, în tandem cu hotărârea sa de a cultiva în mod ecologic, pe care o urmărea cu zeci de ani înainte de a deveni la modă”.

“De asemenea, gusturile sale muzicale sunt vaste și eclectice, de la muzică clasică la Barbra Streisand”, a adăugat Grant în declarațiile sale pentru British Vogue.

În afară de Campbell, și alte nume mari din industria modei au vorbit despre rege, inclusiv Stella McCartney, care a lăudat “latura sa blândă, care este foarte prețioasă și rară pentru un bărbat în poziția sa”.

“Am avut atât de multă admirație pentru Regină și nu cred că Regele Charles va dezamăgi”, a spus Kate Moss. “Îmi plac valorile sale privind sustenabilitatea, mediul înconjurător. Este o nouă eră în Marea Britanie: una pe care trebuie să o așteptăm cu nerăbdare și care aduce speranță.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete