Vedete care au devenit celebre din greșeală. Cum a atras Charlize Theron atenția unui agent de talente?

Este greu de crezut că Jason Statham a făcut parte din echipa națională de scufundări a Marii Britanii, iar Charlize Theron s-a făcut remarcată datorită temperamentului său nervos. Dacă li s-ar fi spus că vor deveni incredibil de cunoscuți și bogați, cu siguranță nu ar fi crezut.

Într-o zi, Charlize Theron a încercat să încaseze un cec pe care i-l trimisese mama ei, dar casierul unei bănci a refuzat să o facă, deoarece avea o problemă cu cetățenia ei. Charlize a început să se certe cu casierul, încercând să îl convingă să îi dea banii.

Agitația i-a atras atenția lui John Crosby, un agent de talente în căutare de viitoare vedete. Acesta a fost impresionat de determinarea tinerei de 19 ani și i-a dat cartea sa de vizită. Ba chiar a încasat chiar el însuși cecul pentru ea, scrie Bright Side.

Ashton Kutcher nu s-a gândit să devină actor. După ce a absolvit liceul, a intrat la Universitatea din Iowa pentru a studia ingineria biochimică. Mai târziu, a decis să se încerce în modeling și s-a înscris la un concurs al Asociației Internaționale de Modeling și Talent (IMTA). A fost chiar model pentru Calvin Klein.
Channing Tatum a avut diferite slujbe. A fost broker ipotecar, model, dansator și chiar a lucrat la o grădiniță pentru câini. Actorul a fost remarcat și sfătuit să urmeze o carieră în modeling, ceea ce a și făcut. La scurt timp după aceea, Channing a cucerit rapid inimile oamenilor, iar acum poate fi văzut pe marele ecran.

Charlize Theron a purtat o brățară cu diamante în părSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Natalie Portman a mâncat pizza într-o pizzerie după un curs de dans. Deodată, un agent a abordat-o și i-a cerut să participe la o ședință foto. La acea vreme, ea avea doar 12 ani. A fost remarcată și, în loc să danseze pe Broadway, așa cum spera, s-a apucat de actorie.

Jason Statham a fost întotdeauna un tip atletic. A petrecut 12 ani făcând scufundări competitive pentru echipa națională de scufundări a Marii Britanii, iar pentru a face ceva bani, a vândut parfumuri și bijuterii pe străzi. Dar, într-o zi, un reprezentant al unei agenții de modele sportive l-a văzut făcând exerciții la sala de sport și i-a oferit o slujbă de model, mai scrie sursa citată.

Harrison Ford avea doi fii mici acasă și avea nevoie de un venit mai stabil. A început să își folosească abilitățile de tâmplar pentru a se descurca. Într-o zi, în timp ce repara o ușă pentru Fred Roos, unul dintre regizorii Războiului Stelelor, Roos l-a observat și a fost impresionat de aspectul său. Mai târziu, i-a obținut lui Ford o audiție cu George Lucas.

La vârsta de 18 ani, Marilyn Monroe (al cărei nume real este Norma Jean) a lucrat la plierea parașutelor la uzina Radioplane Aircraft din Burbank, California. Într-o zi, un fotograf făcea poze femeilor care lucrau acolo, iar acesta nu a putut să nu remarce farmecul Normei Jean și a continuat să o fotografieze. Ulterior, a început o carieră de modeling și a semnat primul ei contract pentru film.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete