Vedete care au avut parte de o moarte violentă

Chiar dacă s-au bucurat de celebritate și au fost apreciate de foarte mulți oameni, pentru aceste vedete, viața s-a terminat mult prea devreme, iar moartea lor fulgerătoare și foarte violentă a șocat pe toată lumea.

Dispariția oricărei persoane reprezintă un moment trist și regretabil, însă atunci când decesul apare în urma unui incident violent, tragedia este mult mai mare, iar impactul emoțional este unul puternic. În România, există câteva vedete al căror sfârșit a șocat pe toată lumea, ultimele clipe din viața lor fiind cu adevărat violente.

Vedete care au avut parte de o moarte violentă

1. Laura Stoica

Moartea Laurei Stoica a îndurerat o țară întreagă. Cântăreața și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, pe 9 martie 2006, în timp ce se întorcea de la un concert pe care îl susținuse la Urziceni. Impactul a fost atât de grav, încât și-au pierdut viața atât Laura Stoica, care era însărcinată, cât și logodnicul acesteia, Cristian Mărgescu.

2. Ioan Luchian Mihalea

Celebrul compozitor Ioan Luchian Mihalea și-a găsit sfârșitul pe 29 noiembrie 1993. Acesta a fost asasinat, în timp ce se afla în locuința lui din București, de doi bărbați, care intenționau să îl jefuiască. Ioan Luchian Mihalea a avut parte de o moarte violentă, cei doi criminali fiind condamnați la închisoare pe viață, dar eliberați condiționat în 2015 și 2016.

3. Mihaela Runceanu

O altă moarte care a șocat România a fost cea a cântăreței Mihaela Runceanu. După ce a susținut spectacolul-maraton “Start Melodii ’89” și se bucura de un succes fantastic, cântăreața a fost asasinată pe data de 1 noiembrie 1989 de către  Daniel Cosmin Ștefănescu. Chiar dacă din punct de vedere profesional se afla pe culmile succesului, cântăreața era cuprinsă de tristețe, apropiații spunând că și-a presimțit moartea.

4. Dan Sava, Semaka

Dan Sava a fost membru al grupului Vacanța Mare, el fiind cunoscut sub numele de Semaka. Tot de o moarte fulgerătoare a avut parte și el, pierzându-și viața într-un cumplit accident rutier. Artistul a pierdut controlul autovechiculului într-o curbă periculoasă, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

5. Soții Teodorovici

Artiştii basarabeni Doina şi Ion Aldea Teodorovici  și-au pierdut viața în urma unui accident rutier, după ce mașina lor s-a izbit de un copac. Chiar dacă ancheta poliției a confirmat această ipoteză, există și voci care afirmă că accidentul ar fi fost premeditat și asta pentru că cei doi ar fi promovat ideea de unitate a Basarabiei cu România.

6. Teo Peter

Despre moartea lui Teo Peter s-a vorbit foarte mult, acesta având parte de un sfârșit tragic. În 2004, în timp ce se afla într-un taxi, acesta a fost izbit de un autoturism condus de un soldat american de la Ambasada SUA din București. În urma cercetărilor, autoritățile au descoperit că soldatul se afla în stare de ebrietate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu aceste vedete.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Cum arăta Oana Sârbu pe vremea când era doar un copil?

Cine sunt copiii lui Alain Delon

Cum își menține Michelle Obama silueta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete